Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní akčněkomediální oddychovka, která prostě naprosto jednoduše splní to co se od ní očekává a to nenásilně a hlavně výborně zabavit. Jackie Chan je tady opět tradičně skvělej, choreografie soubojů parádní a celková svižnost příběhu je na 134 minut až zarážející, škoda že se to v závěru zvrhne až na moc velkou blbinu, i když stále se skvělou akcí a že příběh je takovej dost tuctovej, ale ono to v konečným účtování na zábavnost nemá stejně vůbec žádnej vliv a o to jde ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som sa bál, že Jackie je na tom už tak zle (ako aj mnohí ďalší akční hrdinovia kedysi), že musí natáčať rodinné komédie s malými deťmi. Preto ma pri pozeraní filmu príjemne prekvapila dávka akcie, ktorá obsahuje (takmer) tak dobré a vtipné choreografie ako za starých Jackieovských čias. Väčšina vtipu takisto nie je založená len na roztomilosti decka (aj keď nepopieram že istá časť áno), skôr som sa bál, že ho pri tých všetkých naháňačkách zamordujú. Okrem akčných a humorných scén však scenár omieľa veci stokrát videné, scény ako také sú zvláštne zostrihané (niekedy sa zdá, akoby medzi dvoma jedna chýbala, inokedy sa jedna zdá krátka, iná dlhá,...) a tak mi z toho nakoniec vyšiel "iba" priemer. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Benny Chan je zručný režisér. Obľubuje dlhé scény a necháva tak vyniknúť akčné scény, ktoré sú nielenže prepracované, ale aj skvelo natočené. Nieje tomu inak ani v tomto filme. Ústredná dvojka zlodejov si skvelo sekundujú nielen v súbojoch, ale aj v hláškovaní. Akčné scény - podľa vzoru - využívaj všetko čo ti prostredie ponúka - majú správnu dynamiku aj spád. Jedná sa o jeden z tých filmov Jackie Chana, ktoré majú svoje osobité čaro a ktoré v niektorých scenách pôsobia na film podobného razenia neskutočne vyspelo. Problémom tohto filmu je žánrové zameranie. Je to bláznivá komédia, ktorá sa na konci zvrhne na srdcervúcu drámu a pritom to má rodinný feeling amerických komédií. A aj keď sú všetky tieto prvky vo filme badateľné, akosi mu uberajú na vierohodnosti. Možno to robí fakt, že sa tu nachádza príliš veľa postáv, ktorých pohnútky nie sú úplne vysvetlené, alebo ako v prípade hlavných hrdinov, nedostávajú toľko priestoru, koľko by potrebovali. Niektoré vedľajšie dejové línie sú úplne zbytočné, hlavne preto lebo je to prevážne o akčných výkopoch a eskapádach s dieťaťom. Film je ale milým spestreným, ktoré nenudí. Rozhodne dokáže zaujať, ale v niektorých miestach aj nudiť. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan opět trochu víc pro děti, ale tentokrát docela stravitelně. Možná se tady v první půli moc málo kope a to dítě na můj vkus až moc řve. V druhé půli tohoto docela dost dlouhého snímku se to ale docela rozjede a Jackie začne mlátit, tak jak to máme rádi. Takže nakonec docela příjemná Chanovka, určitě o hodně lepší než rodinné taškařice co točí v Americe (Tuxedo, Medailon apod.) ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení.Čekal jsem klasickou novodobou trapně ušitou báchorku a bál jsem se že Chan si bude chcát sám sobě do bot.Opak byl pravdou a film mě nad očekávání pobavil.Je jasné,že zde Jackie nelítá vzducehm jako dřív,ale nahradí ho jiní-ovšem i on si občas dobře kopne:).akce zde není přespříliš,vtipných momentů však ano a některé stojí za to.Závěrečná dojemná scéna chytne za srdíčko nejednoho lotra:). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Snímek měl svou světovou premiéru na filmovém festivalu v Benátkách dne 8. září 2006. (Terva)
  • Když běží na konci filmu u titulků nepovedené scény, v pozadí můžete slyšet písničku, kterou pro tento film nazpíval Jackie Chan. (HappySmile)
  • V cameo rolích policistů v obrněném voze se ve filmu objevují herci Nicholas Tse a Daniel Wu. (Raziel811)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno