Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda děti, proto mě dost překvapilo, že jde o jeden z nejvtipnějších filmů, jaké jsem od Jackieho viděla. Překvapivě se vyhnou trapnosti, kterou by podobný film naducala americká produkce (i když na konci je toho sentimentu opravdu tolik, že (by) se rozplakal i ten nejtvrdší gangster, ovšem je to celé zaonačeno tak nějak... stravitelně. Nejslabší je asi hlavní záporák (naštěstí zde mluvíme asi o deseti minutách v poslední třetině snímku) a pak ten závěr... Ale což, za tak dobře vyvedený film jim tu "překvapivou" a "vtipnou" tečku odpustíme. Skvělé triky, jak jinak, tentokrát skutečně mazec - s miminem se dá vyhrát opravdu hodně. Co všechno dítě přežije! ;) Zápletka klasická, únos, záchrana, happyend. Jackie je tentokrát za toho špatného, má ale srdce ze zlata (takže mu všichni můžete držet palce) a všichni nakonec dojdou jednoho velkého tlustého napravení (takže si budete mnout ruce, že jste mu ty palce drželi). Star si drží svoji image, hlavně že mu to pořád kope, naplňuje očekávání svých fanoušků atakdále. Připomene svou pěveckou dráhu a bojovka: schválně, jestli si všimnete product placementu na Pepsi? (Jestli ne, tak jste si stáhli špatný film.) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Obrovské prekvapenie. Zábavné a svižné skoro ako za starých čias. Samozrejme, najťažšie vylomeniny už predvádzajú vedľajší hrdinovia, ale aj Jackie ešte zvládne zopár slušných kúskov. Porcie akcie sú prekvapivo štedré a s veľmi solídnou choreografiou. Vystrihať z toho tak 20 minút scén typu "tu máš zakakanou plienkou do ksichtu" a označil by som to za veľký comeback. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Konečne prvá poriadna akčná baby-komédia s akčnou hviezdou, ktorej môžem s úsmevom udeliť štyri hviezdičky. Je to celé milé, úsmevné, ale zároveň aj poriadne ostré a cool. Asi je potreba, aby takéto filmy vznikli mimo hollywoodskej základne a Jackie Chan dal na ne recept. Koniec je dokonca aj jemne zdramatizovaný a na Jackieho tvári sa okrem rôznych grimás objaví aj mimika ozajstného herca. Film takéhoto formátu prekvapil aj netradične dlhou, ale zato stále svižnou stopážou. Lebo pokiaľ sa iní svalnáči inokedy s deťmi trápia a ledva čakajú, kedy ubehne povinná 90minútová stopáž, tak Jackie aj celý štáb si to s prckom viditeľne užíval až do konca. Samozrejme, že strohosť príbehu a niektoré otrepané scény nemožno prehliadnuť, ale na tom prekvapivom celku sa to nenápadne stratí. 80%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokonale nevtipna komedia orientovana oriientovana snad na najmensich divakov ci uz jednoduchym humorom alebo snahou poucat, ze byt zlocincom je zle, ano deti? Ustredna trojica je strasne nesympaticka a nezachrani to ani herecke obsadenie alebo to, ze sa v uplnom zavere polepsia. Neackne sceny su proste strasne nudne a ani raz som sa nezasmial. No a akcia tiez nie je ziadna slava. To, ze je plna trikov neprekvapi, ale aspon nepôsobi tak umele. Sem tam sa dockame aj nejakeho pekneho kaskaderskeho kusku pri ktorom sa da aj zabudnut na to, ze sa urcite netocil bez istenia. Na staru Jackieho tvorbu to proste nema, ale v ramci biitiek po roku 2000 to patri k tomu lepsiemu. Co ma na akcnych scenach stve najviac je to, ze su strasne neoriginalne. Prakticky kazdy kusok som uz videl v nejakom starsom HK filme v lepsom prevedeni na tvrdo bez trikov. Kto nema napozerane, tak asi bude celkom spokojny, ale skutocny fanusik HK filmov z toho nadseny nebude. Najviac ma nakoniec potesilo niekolkominutove cameo Yuen Biaoa. Bolo fakt prijemne ho znova vidiet po Jackieho boku. A aspon trochu si pretiahol aj slachy, aj ked uz mu to neposkakuje jak za mlada. Holt uz tieto akrobaticke legendy maju svoj vek. Takze vysledok je dost rozpacity. Humor nefunguje a akcia je prinajlepsom priemerna. Namiesto comebackom by som to nazval skôr potvrdenim toho, ze Jackiemu uz dosli sily. 4/10. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád, přesto, nebo spíše právě proto, jsem se tomuto filmu kvůli názvu a plakátu dlouho vyhýbal. Ale bohužel jsem se jej nakonec přece jen rozhodl zhlédnout. První hodina v podstatě odpad s legrací typu dítě se nám pokakalo či dítě Jackiemu ohryzává bradavku. Na chvíli se to zlepší díky celkem zábavné pasáži, kdy se v jednom bytě sejde spousta lidí, a následné autohoničce. Pak je to ale zase o ničem, tedy až na závěrečnou akční pasáž (dobrá práce s hudebními nástroji). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Když běží na konci filmu u titulků nepovedené scény, v pozadí můžete slyšet písničku, kterou pro tento film nazpíval Jackie Chan. (HappySmile)
  • Snímek měl svou světovou premiéru na filmovém festivalu v Benátkách dne 8. září 2006. (Terva)
  • V cameo rolích policistů v obrněném voze se ve filmu objevují herci Nicholas Tse a Daniel Wu. (Raziel811)

Reklama

Reklama