Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak v žádném případě se nejedná o horor, ale spíše o thriler. Film není špatný, ale bohužel občas příliš zdlouhavý a tím i nudný. Postrádám tu větší napětí a vadí mně občasné nelogické jednání hlavních postav. Přes to všechno se na film dá celkem v pohodě dívat a překvapivě jsem se občas slušně bavil. Celý film o dost zvedla přítomnost Garyho Oldmana. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak za 1) Perfektní barvy,příroda, lesy... nádhera za 2) skvělá kamera - žádné roztřepané záběry jako u filmu REC a CLOVERFIELD, ale ostrý obraz! za 3) excelentní zvuk DD 5.1. bylo slyšet i trávu růst :-) 4) Skvělý námět a dalo se to čekat : "francouzské horrory" : skvělé, "španělské horrory" : skvělé ----> takže spolu to muselo vyjít! 5) Dobrý výběr herců 6) Napětí, honička, děs, .....prostě vše co má v horroru být! Prostě EXCELENTNÍ ! Jen musím podotknout, že pouze Argentínská verze má 153 minut. Já viděl originál verzi a ta měla 93 minut! Neumím si představit, co by se tam odehrávalo ještě 60 minut :-) OBSAH FILMU : Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese, .....který tak dobře znají! ()

Reklama

rykardo 

všechny recenze uživatele

Gary s knírem a kotletama docela potěšil, ten trochu umělej, sedmdesátkovej retro look taktéž, o slabosti pro danej žánr nemluvě..., z čeho už ´sem byl potěšen daleko méně, to byla občasná rozvláčnost až nudnost některých pasáží a co mi vadilo asi nejvíc, to bylo to bleskurychlý a lehce nedořešený finále... Prostě trochu šitý horkou jehlou, ale za to zkouknutí to rozhodně stálo... Neodpustim si jeden vzkaz pro LIVINGDEADA, AppleCore apod: Co se argentinské verze týče, nevěřte úplně všemu, co se na IMDb píše, ta uvedená minutáž je samozřejmě úplně mimo veškerou filmovou mísu..., žel bohu, takovýchto a jiných podobných " ověřených faktů " je na IMDb povícero .-) ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Tady nám někdo nakoukal Straw Dogs. Zařazení filmu do horroru nechápu. Jedná se o thriller s výbornou kamerou, dobře vedenými herci, solidně budovanou atmosférou, ale podivným scénářem. Oceňuji scény, které amíkům ukazují, že i když někdo někoho z povzdálí sleduje, nemusí nutně ukazovat ruce, nebo ohýbat větvě, tak aby to divák nutně pochopil. Že ? Paul ( Oldman) je velký bojovník ( dá to hodněkrát najevo ), ale pak se zachová naprosto nepochopitelně. Stejně divně jako on, se zachová otec od partičky vesničanů ve finále. Dost věcí je nakousnuto ,ale nedotaženo. Až na tyto podivnosti se jedná o kvalitní zábavu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Solidní psychologické drama s jemnou příchutí thrilleru: Gary Oldman má kdesi v odlehlé části Španělska starý dům, do kterého kromě své přítelkyně pozve i dvojici známých - manželů na prahu rozvodu. Co najdou muži při lovu v polorozpadlé lesní chatě? Podívejte se sami, rozhodně se nejedná o šťastný nález a místní rodina to chce za každou cenu zpátky... Film klade značný důraz na vztahy a nelze mu vyčítat předvídatelnost, naopak - pár překvapení se najde. Atmosféra izolovaných lesů je příjemná, Gary Oldman je v roli sebevědomého hostitele přirozený, ovšem dvojice manželů se na můj vkus chová nelogicky, hloupě, chvíli bez zjevného důvodu lžou, chvíli jsou zbabělí, chvíli mají zase mesiášské komplexy, provokují a za okamžik jsou neviňátka... Protistrana se rovněž chová podivně a jejich motivace mi nebyla úplně jasná. Celá ta nevyjasněnost a matoucí chování jednotlivých postav mi poněkud lezlo na nervy, nemohu tedy s čistým svědomím udělit čtvrtou hvězdičku, ikdyž bych moc ráda. Ve své podstatě nejde o nijak výjimečný snímek, byť je ve spoustě ohledů sympatický. 66% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama