Reklama

Reklama

Rovnice smrti

  • Velká Británie W Delta Z (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zkušený policista Eddie Argo (S.Skarsgard) během své kariéry toho zažil hodně, tentokrát se však dostal na stopu vraha opravdu výjimečného. Nestačí mu totiž člověka vykuchat, podřezat nebo udusit. Tenhle magor si se svou obětí rád pohraje. Jeho hra má jednoduchá pravidla. Zabij osobu, kterou miluješ, nebo budeš umírat v bolestech jako zvíře. Čím víc Argo postupuje ve svém pátrání, tím je mu jasnější, že tenhle vrah má své plány i s ním. Zajímavost: Prajsova rovnice. Dvojité W je fyzická zdatnost, schopnost předávat geny dalším generacím. Zet je specifický rys. Delta... Sobecký gen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Shit 

všechny recenze uživatele

No, tak za prvé se musí uznat, že thriller to špatnej rozhodně neni, ale srovnávat to se Sedm či se Saw je naprostej nesmysl, Sedm je úplně jiná liga, pro mě prakticky dokonalej thriller a Saw zase oslňuje originalitou a promyšleností, ale tohle se bohužel jen tváři jako dobrej thriller, ale za tou maskou je vlastně naprostá tuctovka, která vyplave při debilní pointě a i během předešlýho průběhu filmu jsem nezaznamenal moc dobrou atmosféru, i když se to snaží fakt ukrtuně to stylizovat do hodně drsně působícího filmu a přestože se tu a tam zadaří, tak to v celkovým pohledu takhle moc nepůsobí. Nicméně Waz stojí vidět minimálně díky super umučení na konci, to se povedlo. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nie moc originálny dej, ktorý je ešte k tomu nie bohviejako natočený. Okrem toho má film další velký zápor a to karema, neskutočene amatérska a roztrasená kamera. Tomu človeku by som nezveril ani reklamu na Persil nie to ešte film. Celé sa to strašne tahá až máte pocit, že to má dve hodiny a nie o 30 minút menej. Ide len o další podpriemerný thriler, dalšia kopia kopie inej kopie. 40% inak povedané, strata času :) ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nepresvedčivá detektívka s nevýraznými postavami a chaotickým dejom, ktorej scenár by sa dal zhrnúť do jednej epizódy CSI Miami/Las Vegas/New York/ Vyšné Hámre...whatever... Ako celovečerný film to však žiadna sláva nie je. No pravdou je, že som ani nič také neočakával... Už booklet filmu tárajúci niečo o spojení Se7en a Saw mi dával najavo, že toto nedopadne príliš dobre. V poslednom čase sa totiž stáva akousi módou, že už keď nemáme ako prilákať ľudí na film, odvoláme sa na nejaký kult. Ale väčšinou je ten film od kultu vzdialený na svetelné roky. Označením horor pri tomto mišmaši tiež niekto strieľal len tak naslepo, pretože tento film horor nevidel ani z raketoplánu Atlantis pri jeho poslednom lete. Čo je celkom smutné lebo to mohol byť pokojne jeden z filmov, ktoré si zarazím medzi svoje top. Námet sa mi totižto celkom pozdával, aj keď bol samozrejme sto krát prevarený. A ani výber hercov nebol najhorší. Skarsgarda či Selmu Blair môžem. Nakoniec z toho však nevzniklo nič iné ako nepodarená krimi suchotina na hranici medzi C-éčkovým a D-éčkovým spracovaním s neskutočne amatérskou kamerou a nevydareným pokusom o záverečný twist... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Na první pohled docela tuctová jednohubka, klon k nerozeznání od typově podobných filmů, jenže zhruba v polovině se to zlomí takovým způsobem, že se vám dost možná udělá nejednou nelehko od žaludku, seznamování s přítomnými a s celkovým případem totiž vystřídá těžká, depresivní a celkově taková odosobněná atmosféra, ne nepodobná na posteru zmíněnému legendárnímu Se7en (samozřejmě ne tak sofistikovaná). Filmy o policistech, pro které se stala jejich práce rutinou a jejich nadšených mladých kolezích, jenž jí vidí pořád přes růžové brýle (např. slavný Training Day) mám prostě v oblibě a Rovnice smrti patří určitě k tomu lepšímu, nehledě na místní hodnocení. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem moc nepobral. Hodně jsem se ztrácel v příběhu o co ,že tam jde? Ano o vraždy, kdy je jedne krutě mučen a má prstxy na vypínači elk proudu a musí se rozhodnout nechat se umučit nebo osobu sobě blízkou nechat usmažit. Hodně bizardní jenže celé je to vidět až na konci, kdež to celý je to o vyšetřování někde v drogovým doupěti, tak že tam člověk docela nevyzná kdo je kdo. Poldové jsou taky elita, který nejsou zrovna elita národa a jeden z nich je do případu zapletem víc než by si sám přál. Pouze mladá policitka se tomu snaží přijít na kloub. Na můj vkus příliš nepřehledné, závěr byl solidní, ale už to nezachrání. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy je Eddiemu (Stellan Skarsgård) zatloukáván hřebík pod nehet, můžeme dobře vidět při zpomaleném záběru, že Eddie má na prstu přidaný umělý nehet. (Rocky62)

Reklama

Reklama