Reklama

Reklama

Kasandřin sen

  • USA Cassandra's Dream (více)
Trailer

Bratři Ian a Terry se topí po krk v dluzích. Nečekanou záchranu jim nabízí bohatý strýček Howard. Věc má však háček. Jeho peníze nemají zrovna nejčistší původ a jeho aktivity jsou předmětem policejního vyšetřování. Ian a Terry by pro něj mohli udělat "laskavost", za niž se jim štědře odmění. Dokážou bratři odolat nabídce, která je sice za hranicemi legálnosti, zato však velmi lákavá? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Zajímavosti (16)

  • Film měl původně vyjít v pozdním období v roce 2007, aby se mohl popřípadně kvalifikovat do cen Akademie, ale po pár malých představeních byl přesunut na leden 2008, kdy vycházejí většinou horší filmy. (CliffLee)
  • Při natáčení v Brightonu si Woody Allen rozbil hlavu, když se zapomněl sehnout při podjíždění nízkého mostu. (Tygrys)
  • I když se původně měl film natáčet v Paříži, nakonec vznikal od 10. července do 22. srpna 2006 v Brightonu a Londýně. (Tygrys)
  • Colin Farrell poznal slávny proces konkurzov u Woodyho Allena, v ktorých je herec požiadaný, aby len vstúpil do miestnosti, Allen si ho prehliadne a o pár sekúnd neskôr miestnosť ho pošle preč. Farrell preto vošiel do svojej kancelárie, vstal, otočil sa okolo svojej osi a povedal: "To je asi všetko, však?" Keď sa Allen usmial a povedal áno, Farrell odišiel z kancelárie. Rolu následne dostal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama