Reklama

Reklama

Kasandřin sen

  • USA Cassandra's Dream (více)
Trailer

Bratři Ian a Terry se topí po krk v dluzích. Nečekanou záchranu jim nabízí bohatý strýček Howard. Věc má však háček. Jeho peníze nemají zrovna nejčistší původ a jeho aktivity jsou předmětem policejního vyšetřování. Ian a Terry by pro něj mohli udělat "laskavost", za niž se jim štědře odmění. Dokážou bratři odolat nabídce, která je sice za hranicemi legálnosti, zato však velmi lákavá? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (365)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Woody Allen .. Další hutná Allenovka, na hony vzdálená jeho slavným komediím, která je sice provařenou moralitou v rovině přímočarého děje, ale ani tak neztrácí osobitým podáním pana režiséra na své působivosti. Ewan McGregor i Colin Farrell jsou herecky excelentní, jako bratrská dvojice funkční a skvěle k sobě pasují. Lepší než Match point. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film Woodyho Allena vyprávějicí o dvou bratrech, kteří mají rozdílné povahy a každý se staví jinak k životní situaci. Nebýt vlažného průběhu děje a jednodušího, lehce nepřirozeného příběhu, šel bych s hodnocením ještě výše stejně jako to bylo u Match Pointu 65% ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré drama. Zápletka není zas až tak moc originální, Woody už s podobnými tématy pracoval, ale scénář dobře funguje. Vytknout by se daly určité zdlouhavé momenty, které však mají své opodstatnění, a určitá vykonstruovaná "umělost", kvůli níž film chvílemi působí poněkud nedůvěryhodně a divák se tak nemůže do příběhu plně "zažrat". Velkým kladem jsou ale rozhodně skvělí herci v hlavních rolích a působivá hudba. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Allenovy filmy vůbec neznám a bez mučení se přiznávám, že jsem se na KASANDŘIN SEN podíval jen díky lahůdkovému obsazení. Ewan McGregor i Colin Farrell jsou perfektní a bratrsskou dvojci jim člověk bez problémů věřil. Trochu mě překvapilo, že z téhle dvojce byl zrovna Farrell za toho většího srabáka. Příběh není nijak složitý nebo přehnaně psychologický, ale jde o příjemně plynoucí drama o problémech a jejich řešení. Možná to není na čístých 5, ale už kvůli hudbě Phillipa Glasse musím jít trošku výš. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

2,5*/5...Na Woodyho je to slabé ako dvojtýždňový čaj, zvlášť keď má k dispozícii také dve herecké esá v popredí. Postavy šablónovité až hrôza, jednoduché, "telenovelistické"- také ako nepodarený záver. Kde je niečo zapamätateľné? Kde je NIEČO čo robí Woodyho Woodym???????? Najslabší film môjho najobľúbenejšieho režiséra:( ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • I když se původně měl film natáčet v Paříži, nakonec vznikal od 10. července do 22. srpna 2006 v Brightonu a Londýně. (Tygrys)

Reklama

Reklama