Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

E.. 

všechny recenze uživatele

Od začátku jasnej odpad, ale nakonec jsem tomu tu jednu * musela dát, za to, že to byla sice naprostá trapárna přiblblejch puberťáků, ale aspoň to nebylo hodina a půl nudy a některý taneční vystoupení byly i celkem koukatelný. Musim ale říct, že to se mi už mnohem víc líbila Hannah:) a když bych měla zhodnotit herecký výkony, tak řeknu akorát to, že i já jsem lepší herečka:) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vanessu som platonicky miloval takže, keby som hodnotil len ju, tak určite najvyšším hodnotením, taktiež to ich zimné zoznámenie bolo romantické a také, aké by si snáď každý predstavoval, pekné pesničky pre teenagerov, možno aj pre nás dospelých, tance tiež ušli, ale celkové spracovanie, ten americký trápny hollywoodsky štýl, presladená rozprávka pre deti, to mi zdvíhalo žalúdok, dávam 50%. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nesmíte to brát vážně, je to Disney, je pravda, že když jsem to viděla poprvé, byla jsem totálně zhnusená, a nic horšího než HSM nemohlo být, ale pak jsem viděla pár dalších Disney filmů a uznala jsem, že HSM je vlastně ze všech nejlepší. Když máte špatnou náladu, potřebujete vypnout mozek, prostě se jen pobavit nad něčím debilním. Nemůžu to nedoporučit. Písničky nejsou špatné, jsou docela chytlavé, ale většina z nich je lepší samostatně, ty scény k nim jsou většinou dost příšerné. 3* A nechápu proč se vždycky můžou "diváci" zblázdnit z odrhovaček co zpívá Troy a Gabriella, nuda, nuda, nuda. Sharpay a Ryan jsou mnohem lepší. ()

carly 

všechny recenze uživatele

keď som videla tento film prvýkrát, ani raz som neprepla. to sa mi doteraz ešte nestalo. toto je starý dobrý Disney. skvelé obsadenie. jednoduchý príbeh. úžasná hudba. relatívne subtílne ponaučenie. a šťastný koniec. Walt by mal z nich raodsť. :) samozrejme, že je to postavené na hlavu. a čo má byť. tento film sa na nič nehrá a je presne tým, čím sľubuje byť. príjemnou zábavou. lebo z každého políčka je jasné, že si jeho natáčanie všetci zúčastnení neuveriteľne užili (a potvrdzujú to aj Behind the scenes videá) a divák by si mal tiež iba užívať. a ak nie, možno je chyba v prímači... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Start of Something New ,2. Get'cha Head in the Game ,3. What I've Been Looking For ,4. What I've Been Looking For ,5. Stick to the Status Quo ,6. When There Was Me and You ,7. Bop to the Top ,8. Breaking Free ,9. We're All In This Together ,10. I Can't Take My Eyes Off of You ,11. Get'cha Head in the Game - B5 ,12. Start of Something New ,13. Breaking Free , ()

Galerie (27)

Zajímavosti (29)

  • Film si odnesl největší úspěch v historii kanálu Disney Channel, jeho premiéru sledovalo 7,7 milionů diváků. (Halloween9)
  • Melodie telefonu, který zazvonil v hodině, byla písnička "Start of Something New". (Halloween9)
  • Ashley Tisdale měla hrát Gabriellu Montezovou, ale nakonec byla obsazena do role Sharpay Evans, podle režiséra jí tato role sedí lépe. (Halloween9)

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama