Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (537)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kurevskej mega namrd. Film sice neni ciste horor, ale spis hororovej thriller, takze tu jsou bohuzel i sceny mimo metro, ktery misty trochu nudi, i presto, ze je pribeh celkem zajimavej, ale jakmile se dej odehrava v metru, tak je to fakt brutalni rezba. Krev caka na vsechny strany, par paradnich gore a libova smrt Teda Raimiho. No a navic tu radi hyper dokonalej Vinnie Jones s kladivem, kterej behem filmu rekne jedno slovo a celou dobu se tvari desne nasrane. No a konec je taky hodne zajimavej, skoro az tak, ze by si zaslouzil nejakej prequel, na druhou stranu sem se nemoh ubranit pocitu, ze jsem to zaverecny odhaleni uz nekde videl, ale je mozny, ze sem to pouze cet v Barkerovo povidce. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že sa horror "Polnočný vlak" (The Midnight Meat Train) snaží byť originálny, nijak zvlášť ma neoslovil. Prostredie podzemnej dráhy v americkom veľkomeste ma vôbec nezaujalo. Nedokázal som sa vcítiť do atmosféry. Scenár sa mi zdal pomerne rozpačitý. A ani konečné rozuzlenie mi nevyrazilo dych. Je pravda, že je tam i niekoľko odvážnych krvavých scén a sadistických výjavov. No ani to nie je pre mňa nič šokujúce. Čo však na mňa najviac zapôsobilo, bol charizmatický mlčanlivý zabiják vo vyžehlenej bielej košeli, s kravatou a drahým oblekom. Brutálny bol i jeho vražedný nástroj - ťažké kovové mäsiarske kladivo, ktorým surovo ubíjal svoje obete. Takže najsilnejšou stránkou tohto snímku je herecký výkon Vinnieho Jonesa. ** ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Barkerova povídka je především o Městě a teprve až pak o vlaku, řezníkovi a krvi. Ve filmu je tomu přesně naopak, ale v zásadě to příliš nevadí. Jde totiž o precizní podívanou, která funguje od začátku až ke stylovému konci a která se, příběhově, nikoli atmosférou, předlohy drží poměrně věrně. Změny oproti povídce, v čele se skvěle sednoucím Jonesem, jsou pochopitelné a neměly by vadit ani ortodoxním fandům Barkerových literárních začátků. Drobným bonusem pro znalce budiž cameo Teda Raimiho, který opět předvede přesně to, co se od něj očekává. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby šli dva režiséři proti sobě. Jeden tvrdí muziku s každou další vraždou, zatímco druhý pobízí mistra Coopera, aby hrál tím dramatičtěji a seriózněji, čím krvavější je celé vlakové podloží. A jakkoli mám Bradleyho herectví rád na sto způsobů, sem s výjimkou několika romantických scén zkrátka nepasuje. Navíc kvůli překvapivě špatné Leslie Bibb a celou druhou polovinu očekávanému závěru nepřišlo žádné překvapení nebo fajn pointa, jen přehnaně výživná barkerovina. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, jakou absurdní zápletku to mělo, jsem se docela solidně bavil. Ono se to totiž nebere zas tak vážně a Vinnie Jones tady s tou svojí kamenou držkou prostě válí. A Bradley Cooper je taky simpaťák, který nic nezkazí. Jenom ta krev byla na můj vkus místy až moc digitální, ale jinak brutalita i film docela solidní. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Náhrdelník, který ve filmu nosí policejní důstojník má stejný symbol jako Mahagonův prsten. (Pumiiix)
  • Mahogany (Vinnie Jones) takmer celý film mlčí, ozve sa až úplne na záver a aj to povie len tri slová. (beso74)

Reklama

Reklama