Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Antek 

všechny recenze uživatele

Tento film je jako jízda po rovné silnici. Nakonec sice dojedete do cíle, ale nejsou zde žádné výmoly, zákruty -- takže je to jízda bez rizika. Nuda. Jackson začíná uvadat a jeho hraní se skládá z neměnícího se výrazu, Harlin je unavený již několik let a Ed Harris by už se taky měl vymanit ze škatulky svých obvyklých rolí (kdo uvidí, pochopí). Jakoby se nijaká energie z účastníků tohoto natáčení přenesla na plátno, které čpí vyloženou nevýrazností. Žádné zvraty, emoce či napětí -- jenom další zbytečná žánrovka. Vypelichaná hračka, která je vycpaná vatou v podobě nefunkčního vztahu mezi otcem a dcerou (WTF?!!!), který se vyřeší bouchačkou a slzemi. Ruce pryč ... ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Kdo uklidí, když někdo umře nebo se stane vražda no přece firma Terry Clean . V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ed Harris a další herci. Začátek měl tak nádherně našlápnuto aspoň na 4*, ale asi nikdy nepochopím jak takový námět mohli zprznit . René Harlin měl vzít na scénaristu nějaký bičík a popravdě i ty herecké výkony ochabovaly.Tak tomuhle se říká zničená naděje na trhák. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Už samotné výborné téma a mladý Samuel L. Jackson dělají z filmu skvělou záležitost, která je sama o sobě poutavá. Dalším plusem je šikovný, spletitý příběh, následný vývoj celého případu a navíc i další známé tváře (Ed Harris, Eva Mendes...) a kdy v první polovině je Cleaner doslova výborný, v druhé půlce mírně sešlápne z plynu, trochu zapomíná na hlavní táhnoucí motiv "čističe vražd" a zůstává "jen" v poli běžné kriminálky. Výsledkem je příjemný, napínavý a neurážející thriller, který by sice mohl mít ambice o kus větší, ale v pohodě se dá spokojit i s touto podobou. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se upevnil v dojmu, že Harlin je muž dvou filmů a to Cliffhangera a Smrtonosné pasti 2. Jeho ostatní filmy, ať mají sebezajímavější zápletky, jsou jen rutinními snímky, které pobaví, ale nenadchnou. Stejně tomu je i v případě Zametače stop, kde je slušně rozjetá zápletka, která ovšem vrcholí, dá-li se to tak říci, poněkud nezajímavě a hloupě. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Opravdu mám ráda S. L. Jacksona a nehrál špatně, ale veškeré nadšení žádné. Nudila jsem se, téma dobré ale tak laxně zpracované, že je až škoda použitého materiálu a času. Film přesně určený, aby jel večer, když budete mít návštěvu a nebudete stíhat koukat. Začátek jasný, konec taky. Uprostřed opravdu není nic, co by vám mohlo utéct. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)
  • Keď Tom hovorí Eddiemu o knihe úplatných policajtov, je možné vidieť pilier, na ktorom je nastriekaný názov hlavného mesta Fínska, Helsinky, čo je odkaz na osobu Rennyho Harlina, ktorý sa vo Fínsku narodil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama