Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se upevnil v dojmu, že Harlin je muž dvou filmů a to Cliffhangera a Smrtonosné pasti 2. Jeho ostatní filmy, ať mají sebezajímavější zápletky, jsou jen rutinními snímky, které pobaví, ale nenadchnou. Stejně tomu je i v případě Zametače stop, kde je slušně rozjetá zápletka, která ovšem vrcholí, dá-li se to tak říci, poněkud nezajímavě a hloupě. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Ať vás ani nenapadne podívat se dolu na obsazení, na skvostné obsazení neuvěřitelně podprůměrné detektivky, kde lahodí oku solidní kamera a známé tváře!! Film neni špatně natočený, to snad Harlin ani neumí, v posledních několika letech, ale bere práci béčkovou a ke kloudnému scénaři (...kloudné akci... ) se ne a ne dohrabat!! Fandim mu, držim palce, zavírám oči, ale nadprůměr se ještě nekoná!! Scénaristická blamáž se všim všudy!! Jednou větou: Pěkný vizuál neni vše, dobří herci nestačí...co se asi pokazilo??...možná scénář bude mimo...!! ()

Reklama

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Velice slabý scénář a střihač pracující pod vlivem halucinogenů jsou největšími slabinami tohoto snímku, který se tak stává záležitostí na jedno rychlé zkousnutí, spolknutí, vyplivnutí a zapomenutí. Samuel L. Dexter se svým týmem to pak už nezachrání. Ale na průměrný snímek to stačí a v TV z toho ještě bude film týdne. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu umí zaujmout. Překvapil mě originální námět a zápletka. O to víc mě pak zklamala druhá polovina, kdy scénáristi námět pořádně nevyužili. Ke konci jsem tak měla pocit, že se hlavní myšlenka ztratila někde po cestě. A to je obrovská škoda. Na herecké obsazení nemohu říct půl slova. 3* ()

emo 

všechny recenze uživatele

Neviem poľa čoho si Harlin vyberá scenáre, ale zase to bol krok vedľa. Na filme je vidno, že sa snaží, ale taký nudný pseudothriller o ničom tak skoro neuvidíte. Celý film sa v podstate nič nedeje a hlavná postava svojim dementným a nelogickým správaním prichádza o akékoľvek sympatie zo strany diváka... To, že som koniec tipol po 15 minútach filmu vraví za všetko. Sam Jackon aj Ed Harris tu pôsobia akoby z donútenia a to platí v podstate o celom obsadení. Žiaľ Harlin napriek výraznému talentu avšak ešte výraznejšej neschopnosti pre výber dobrého scenára navždy ostane v kategórii straight to dvd (minimálne u nás)... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)
  • Keď Tom hovorí Eddiemu o knihe úplatných policajtov, je možné vidieť pilier, na ktorom je nastriekaný názov hlavného mesta Fínska, Helsinky, čo je odkaz na osobu Rennyho Harlina, ktorý sa vo Fínsku narodil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama