Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Naprostá zbytečnost, u které jsem chvílemi trpěl víc než u třetího dílu. Shrek je čím dál větší blb, Oslík už je tak ukecanej, že mě z něj bolí hlava a Kocour je tak už jedinej, u kterýho se člověk občas pobaví. Celkově jsem se zasmál asi tak 3x a celou dobu jsem si řikal, proč nás musej tvůrci takhle mučit. Jestli si totiž myslej, že to ještě někomu připadá vtipný, tak jsou na omylu. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Spin offy animáků bývají zbytečné, až na šavlozubou veverku. Ta má ale už tolik epizod, že ty poslední jsou naprosto vyčpělé. Shrekoleda potěší. „Sláva napad sníh, nacpeme si břich“, je typická oslíkovina a Perníčkovo „Neublížila sis, když si spadla z oblakov“ je bonus pro fajnšmekry, kvůli které samotné tento kraťas stojí za to vidět. I kocoura to zaujalo, a to se dívá jen na dokumenty o přírodě – lišky a medvědy - ale tančící pečený krocan vyvolal chutě skočit na obrazovku. ()

Reklama

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo???Uznávám, že jsem sledovala jen jedním okem (právě probíhala štědrovečerní večeře), ale obávám se, že ani při plném soustředění bych se nedopracovala k ničemu jinému než k mírnému zděšení. Fiona i kocour! navlečení do směšných vánočních kostýmků, kolem sebe tu hromadu zelených mrňat (fuj, já s nima mám prostě skutečný problém) a před sebou brblajícího Shreka, který nechce slavit vánoce....tak je sakra neslav a dej nám s tím pokoj. Zbytečná a moralizující slátanina, která se mi pokoušela zkazit Štědrý večer. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Stručná a výstižná krátkometrážní pohádka, která mě pobavila i trochu dojala. Škoda, že jsem na ni o Vánocích zapoměl. Stáhl jsem si jí až teď v létě, když venku praží slunce. Dozvídáme se, že Shrek slaví své první Vánoce. Zlobři vlastně neslaví Vánoce, oni neslaví vůbec nic! „Zvedněte svoje zelený zadky a běžte koupit kapra!“ ()

Ash_Black 

všechny recenze uživatele

Úplně přesně si vzpomínám, jak se to na Vánoce avizovalo. Slyšte / slyšte, že jako nově - premiérově, Shrek tu zas je. Tak proč ne, bude to fajn, tu dvojku Shreka mám docela rád, tak jsem zvědav i na tuhle jednohubku. A dorazilo zklamání o úplně zbytečné věci, kterou jsem sice dokoukal, ale abych si tu náladu vyvážil zpátky, pustil jsem si „Borata“. Jasně :-), to je komplet odjinud, ale jestli si u těchto „Vánoc“ něco pamatuji - dejte si radši už po x-té toho druhého Shreka. Bude vám dobře, bude vám líp. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama