foto

Jayma Mays

  • nar. 16.7.1979 (36 let)
    Grundy, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

163 cm vysoká Jayma Suzette Mays je americká herečka a zpěvačka. Narodila se 16. července 1979 v Grundy ve Virginii. Po zakončení Grundy Senior High School studovala na Radford University. Ve svém volném čase se věnuje poněkud neobvyklému koníčku - užívá si matematiku, obzvláště dělení a násobení zlomků.

První televizní role přišla v roce 2004. Zahrála si Molly v jedné epizodě sitcomu JOEY. O rok později se naskytla příležitost pro filmový debut. Získala roli po boku Rachel McAdams a Cilliana Murphy v thrilleru NOČNÍ LET. Dalé se objevila v epizodních rolích seriálů SIX FEET UNDER, THE COMEBACK, ENTOURAGE, STACKED, HOW I MET YOUR MOTHER, HEROES nebo GHOST WHISPERER. Mihla se i v méně známých filmech jako BAR STARZ nebo BLIND GUY DRIVING.

V roce 2006 se objevila v úspěšném seriálu DR. HOUSE. Díky dětskému vzhledu získala v roce 2007 roli v komedii EPIC MOVIE. Na natáčení se seznámila s hercem Adamem Campbellem, za kterého se téhož roku provdala.

Její dosavadní nejznámější rolí je školní poradkyně Emma Pillsbury v oblíbeném hudebním seriálu GLEE z roku 2009.

ImNotThere

Herecká filmografie

2017 Mena
2015 Gigi Does It (TV seriál)
Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
The Adventures of Puss in Boots (TV seriál)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
2014 Last Weekend
2013 Millerovi (TV seriál)
Šmoulové 2
2011 Marcy (TV seriál)
Šmoulové
2009 Glee (TV seriál)
Glee: Director's Cut Pilot Episode
Policajt ze sámošky
2008 Bar Starz
Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2007 Drunk History (TV seriál)
Chechták
Nice Girls Don't Get the Corner Office (TV film)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Velkej biják
2006 Hrdinové (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
Vlajky našich otců
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Noční let
2004 Dr. House (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)

Dokumentární

2006 30 Even Scarier Movie Moments (TV seriál)

TV pořady

2014 Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace