Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Slavusko 

všechny recenze uživatele

Uplne priemerna komedia, akych su v hollywoode stovky... Nudil som sa. Pravda je vonku, nemam za potrebu co i len kusocek priklaslovat... Aj ked nevravim, ze pointa filmu je dobra, taktiez Amanda Peet, dej je zial uplne neputavy a pocas filmu som sa mnohokrat prichytil ako sledujem zostavajuci cas... To sa mi pri "poriadnych" filmoch nestava... ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Už mnohokrát otrepaná situácia, keď si zamestanec, ktorý ma problém si udržat prácu, stretne zo šéfom, ktorý neznesie konkurenciu a je egocentrik, sa stretnú vo firme z veľkým priestorom na voľný čas. Film, ktorý sa snaží byť vtipný, no nedarí sa mu to a stale naražky na invalidov ma už po pár minutách prestavalo baviť, priam až rozčulovalo. Film je ľahko predvidateľný a ničim neoriginálny. Taká ľahká komedia na začiatok týzdňa na odreagovanie. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Amanda Peet nám trochu zestárla a už to není taková čupr kočka, jako bývala. Není divu, že v tomto filmu hraje maminu, která je sice vynikající právnička, ale nyní zůstane raději na mateřské. Peníze nyní musí vydělávat její manžel, a skutečně se mu podaří najít skvělé místo. Jenže to má malý háček - pěkně vykutáleného šéfa, který už jednou jel po jeho manželce a i nyní udělá vše pro to, aby ji odloudil manželovi. Dokáže navodit spoustu omylů, které vedou k roztržkám mezi manželi. Jenže šéf netuší, že se brzy obrátí jeho intriky proti němu. Překvapivě inteligentní humor je doplněn skoro až realistickým popisem současných problémů v rodině i v práci, což přispívá lepšímu uchopení snímku a možnosti spoluprožití situací. Konec je sice možná poněkud romantičtější než celé dosavadní tempo filmu, ale po pravdě řečeno, film se nesnaží být těžkým dramatem, a tak je to jen ku prospěchu věci. DVD nabízí na výběr menu česky, nebo maďarsky, následuje protipirát, trailery na filmy Žhavé nápady, Nesahejme psům na párky, Sexy Párty 2, a jako skutečný bonus se nabízí trailer s CZ titulky a fotogalerie. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Již od začátku je naprosto jasné, který ze dvou hlavních hrdinů vyhraje na plné čáře. Celou dobu při sledování filmu se neubráníte občasnému fandění (podobně jako při sledování hokeje) svému favoritovi. Někdy se až divím jaké prekérní situace se v tomto žánru ještě dají vymyslet. Moc dobře vím, že tento film si už nikdy znovu nepustím, ale na jednorázové odreagování je geniální volbou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická komédia, ktorá je skvele spracovaná a určite stojí za pozretie určite vás nesklame je to veľmi podarené. A preto tento film určite stojí za zhliadnutie, zaujímavá skúsenosť, ako sa človek môže trápiť v zamestnaní. Nečakajte ale nič prevratné. Námet sa veľmi nelíši od väčšiny amerických komédií. Herecké obsadenie nie je nejako hviezdne. Je to rodinný film, ktorý si pozriete a pár týždňov ho budete mať stále v hlave. Film sa nesie v príjemne odľahčenom tempe a aj keď neobsahuje jeden vtip za druhým, raz za čas to bohato stačí, navyše keď herci hrajú natoľko dobre, že utvoria takú atmosféru, že si na ďalší vtip pokojne počkáte. Ja som sa príjemne bavil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama