Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Není to nijak kulervoucí, ale příjemně normální. Zach Braff má potenciál a už od pohledu mi sedí na přirozeně vtipné komedie, které se dokáží obejít bez hektolitrů tělních výměšků. A to mi v neděli odpoledne jednoduše stačilo. Víte, jak to dopadne, hraje se tu otevřená partie, ale tentokrát to ani moc nevadilo. Domělé a politováníhodné neviňátko na kolečkovém křesle s tváří Jasona Batemana jako hlavní záporná postava taky v pořádku. Je to vcelku vzácné, pohybovat se v komediálním prostředí kolem podobných handicapů a nepůsobit zbytečně vulgárně. Hudba: Ed Shearmur. 60% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Průměrná padesáti procentní komedie o celkem sympatické rodince, jejíž živitel se vydá do firmy svého tchána, aby se tam setkal s jedním děsně nepříjemným zaměstnancem na vozíčku, který vlastně zas tak moc na vozíčku není, hraje si na velkého přítele a přitom žádným přítelem není a hlavně je to děsný slizoun. Je až tak slizký, že díky němu celkové vyznění filmu je místo slušné komedie spíše dost nepříjemně mrazivá komedie. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekto sa snažil vyťažiť z úspechu Zacha Braffa v seriáli Scrubs, podľa mňa to nevyšlo. V niektorých gagoch doslova vidíte Johna Doriana namiesto Toma Reillyho. Obaja sa správajú ako idioti, ale pokým na "Džejdým" sa zasmejem, pri Tomovi som sa iba chytala za hlavu. Je možné, že ma ovplyvnila tretia sezóna Zúfalých manželiek, ktorú som deň predtým s úľavou dopozerala, lebo z excesov "drama queen" Susan Mayerovej som už liezla po stene. A tak som v Tomovi Reillym videla Susan v mužskej podobe a chcelo sa mi kričať. Navyše, scény z rodinného života s dieťaťom sú naivné, postavy čiernobiele, scenár jednoduchučký, happyend absolútne očakávaný... všetko je tu maximálne neprekvapivé. Jediná zábavná vec v tomto filme bol hrubozrnný humor - a to je v takejto romantickej komédii zlé znamenie - je ho málo na bláznivú komédiu a priveľa na romantický "flick". ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Již od začátku je naprosto jasné, který ze dvou hlavních hrdinů vyhraje na plné čáře. Celou dobu při sledování filmu se neubráníte občasnému fandění (podobně jako při sledování hokeje) svému favoritovi. Někdy se až divím jaké prekérní situace se v tomto žánru ještě dají vymyslet. Moc dobře vím, že tento film si už nikdy znovu nepustím, ale na jednorázové odreagování je geniální volbou. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Trapný příběh o tom, jak chce jeden hajzlík díky letité podlosti dostat zpátky svou dávnou školní lásku, ikdyž ona je vdaná a má malé miminko. Jen člověk se zvráceným smyslem pro humor může zařadit tento film do žánru romantické komedie. Bylo to spíš ubohé drama o jednom slizounovi, kterému není rodina a manželství vůbec svaté a o tom, jak pro svůj nemorální cíl je schopen použít ještě více nemorálnějších praktik. Co se tvůrcům povedlo, že navýsost vytáčeli mé emoce v pasáži, kdy manželka opustila svého manžela ve chvílích, kdy ji tak zoufale potřeboval a ještě se trošku sbližovala s tím kriplem. Má matka mi vždycky říkala: Nikdy nikoho nelituj a nepodceňuj. A měla pravdu. Samozřejmě ne jen kvůli tomuto filmu. Alespoň ten autobus toho hajzlíka na konci pěkně sejmul. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama