Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Diskuze

venom14

venom14 (hodnocení, recenze)

ja sem na to koukal pred chvili nevim jestli to bylo tim ze je mi spatne a sem nemocnej,nebo spis tim ze mame doma bígla a proto se mi ten film libil vic nez treba tomu,kdo ma doma civavu nebo mopse,alemne to prislo hrozne hezky a pro deti je to takovej hezkej film se superhrdinou:)!!!

Crunch

Crunch (hodnocení, recenze)

Dr.Doolitle - možná, mícham sice dva různé filmy, ale v něčem se shodují, obojí jsou rodinné komedie, ale tenhle film bych nezařadil určitě do toho typu, kterýmu by se dalo zasmát, ale na odrelaxování a dívání s dětma je to dobrý.

Carbo

Carbo (hodnocení, recenze)

Úžasný filmek na posezení s přáteli hlavně pozor s pitím při něm ať nechtě neosprchujete své přátelé drinky protože některé scény jsou fakt dost ujeté :D

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

An underdog is a person or group in a competition, frequently in electoral politics, sports, and creative works, who is popularly expected to lose. The party expected to win is called the favorite or top dog.

Reklama

Reklama