Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina. Rád bych řekl, že mi to prostě nesedlo, protože normálně jsem k všelijakým filmům různě benevolentní, ale v tomto případě prostě nemůžu. Romantický film, kdy oběma hrdinům úpěnlivě přejeta, ať už konečně zhebnou, nebude asi úplně košer, ale komedie, u které jsem se zasmál jednou (když oba hlavní trotlové vrhnou se hladit břicho domnělé těhulce), to je prostě kardinální průser. Je fajn, že tvůrci chtěli přistoupit k notorickým zvratům a námětům novátorsky (je pravda že vedlejší postavy jsou neskutečným výkvětem - nicméně jeden jak druhý ultra nesympatico), ale k čemu to je, když je to tak strašnááá nuda?!? A to to trvá jen půl druhé hoďky. Humusácké scénky, jako když si Isla Fisherová rozetře sopel po tváří jako výsledek breku, to je jednoduše hrůza. Naposled jsem tak toužebně očekával závěrečné titulky (ano, byl jsem na tom v kině) a po skončení filmu cítil neuvěřitelnou úlevu, když jsem tak tak přežil návštěvu předělávky Fanfána Tulipána. Divím se sám sobě, že nedám "odpad", ale snad kvůli té jedné vtipné scéně nedám... 10% ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tenhle nenápadnej film je opravdu milé překvapení. Moc jsem od toho nečekal a o to víc jsem spojkojen. Filmy s Jasonem Biggsem mám rád, ani tady se nevyhnul rad od otce a daru v podobě erekčního kroužku :) Hodně dobrá je jeho nová filmová partnerka Isla Fisher ta je opravdu k nakousnutí a správně trhlá. Tahle romantická komedie se dá určitě skouknout víckrát a rozhodně nebude nudit. Závěrečná scénka ve vězení je dost dobrá. ()

Reklama

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní scéna vám dá jasně najevo, o co půjde... Nepáčí sa vám to? Pak není nic jednoduššího, nežli kliknout levým tlačítkem myši (mám na mysli takovou tu věcičku, co ovládá šipku na ploše vašeho monitoru, ne takové to zvířátko, kterému lezou očička z důlků, když se chytí do pastičky, vy trdla!) na ikonku s křížkem na vašem přehrávači, případně vyzkoušet funkčnost kláves Alt + F4 (pro pokročilejší uživatelé). Pakliže si poradit nenecháte a přes znechucení úvodní scénou budete koukat dál, jste hloupí, nudní, zasraní, do sebe zahledění kreténi a vaše následné nízké hodnocení je způsobeno vaší nedostatečnou mozkovou kapacitou... Vy z vás, kterým se úvodní scéna pozdává, jste právě dokázali, že smysl pro humor máte a klidně pozorujte tuhle skvělou komedii dále. Protože se i nadále budete skvěle bavit! ... Co je nutné dále poznamenat, že chemie mezi hlavními představiteli šokujícně funguje (což může Amorově úletu závidět většina "daleko romantičtějších" komedii)! Na druhou stranu se posledních asi 25 minut snímek uchyluje do poněkud trapnoidnějších vod, bohužel, ale přesto ve vás po závěrečných titulcích zůstane pocit z příjemně stráveného času... PS Jason s Islou jsou k pomilování... Po zhlédnutí tohoto dílka jsem si na netu objednal jejich nafukovací napodobeniny v životní velikosti a o jednom chladném pátečním večeru, když mi bylo nejsmutněji, jsme si dali parádní ménage á trois... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani si nejsem zcela jist, zda šlo víc o amora nebo o úlet. Na první pohled standardní romantická komedie s lehce koprným Jasonem Biggsem , okouzlující Islou Fisher a hrstkou svérázných vedlejších partů přeskočí za pomoci některých postav nebo situací k „pošahané“ zábavě stejnou rychlostí jakou se dokáže vrátit zpět do nastavených kolejí, čímž se stává osobitou, lehce zapamatovatelnou, ale místy až příliš jednoduchou a prvoplánovou. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs už překvapil ve snímku 'Křupan' a dokázal, že má pro romantické role velký potenciál. Nejinak je to i u tohoto snímku, kde už nic dokazovat nemusí. Jeho výkon je velmi uvěřitelný a to je zásadní. Partnerku mu tentokrát dělá sympatická Isla Fisher a je na ní vidět, jak si roli uživá. Tvůrci dokázali, že teenagerovskou romantickou komedii lze natočit s úctou a bez ponurého fekálního humoru. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama