Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Šílená groteska, která se scénaristovi krapet vymkla z rukou. S Amorovým úletem je to jako na houpačce, takže perfektní scény střídají ty poněkud trapné, či lehce ukřičené. Jako celek to taky nepůsobí úplně celistvým dojmem. Na druhé straně to nepostrádá nadhled i jakousi vyhrocenost některých situací, které tomu dodávají šmrnc. Romantické to vlastně taky moc není, ale pár vydařených originálních vtipných scén se tu najde. Každopádně netradiční, a to se v daném žánru cení. 60% ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak tento film opravdu ne, naprosto zbytečná strávená hodina a něco s tímto filmem, tak komedie prostě nemusím, tenhle film měl být snad pokus o romantickou komedie, ale vyšlo z toho akorát trapný nemastný film, který by měl snad mít jen na jednu hvězdičku, ale už kvůli herci Jason Biggs, hodotím takto, i když on není můj oblíbený herec, přesto aspon on chvílemi dával do tohoto filmu nějakou to štávu, ale to je moc málo, rychle zapomenout, ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs už překvapil ve snímku 'Křupan' a dokázal, že má pro romantické role velký potenciál. Nejinak je to i u tohoto snímku, kde už nic dokazovat nemusí. Jeho výkon je velmi uvěřitelný a to je zásadní. Partnerku mu tentokrát dělá sympatická Isla Fisher a je na ní vidět, jak si roli uživá. Tvůrci dokázali, že teenagerovskou romantickou komedii lze natočit s úctou a bez ponurého fekálního humoru. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

"Veríš v osud? - Nie! - Ani ja, vidíš sme si súdení, vezmeš si ma?" ... Tak celkom dobrá romantická komédia, na ktorej sa dalo celkom dobre zasmiať, hlavne scénka s tehotnou ženou v autobuse stála za to :D Ale zase nedá sa povedať, že by to bolo niečo extra výnimočné. No ako film na odreagovanie, oddych a pobavenie môže byť. Jason Biggs určite nesklamal, Isla Fisher je veľmi sympatická. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Už po sedmi minutách jsem věděl, že to je ono - i když všichni kolem říkaj, že se naopak po onom rozjezdu báli. Je to zvláštní mix Isliny roztomilosti (já ji prostě zbožňuju; ve 30 hlásek desetiletý a k tomu sexy od hlavy až k patě) a dostatku ujetých, místy až nevkusných fórků ... možná proto Wedding Daze tak bizarně funguje. Jo, funguje. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama