Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me celkem prijemne prekvapilo, cekal jsem neskutecnou traparnu a nakonec to bylo prijemny. Vtipu tu sice moc neni a tech brutalnich tu je jen minimum, ale jinak film hezky odsejpa a hlavne mi prislo, ze tu je vcelku kvalitni scenar, takze film dokaze parkrat prekvapit. Co se tyce hercu, tak Isla je roztomila, Biggs je v klidu, ale mym favoritem je naprosto masakralni Joe Pantoliano. Ne ze bych se u filmu nak moc nasmal, ale bylo to prijemnejch 90 minut, takze si 3* zaslouzi. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina. Rád bych řekl, že mi to prostě nesedlo, protože normálně jsem k všelijakým filmům různě benevolentní, ale v tomto případě prostě nemůžu. Romantický film, kdy oběma hrdinům úpěnlivě přejeta, ať už konečně zhebnou, nebude asi úplně košer, ale komedie, u které jsem se zasmál jednou (když oba hlavní trotlové vrhnou se hladit břicho domnělé těhulce), to je prostě kardinální průser. Je fajn, že tvůrci chtěli přistoupit k notorickým zvratům a námětům novátorsky (je pravda že vedlejší postavy jsou neskutečným výkvětem - nicméně jeden jak druhý ultra nesympatico), ale k čemu to je, když je to tak strašnááá nuda?!? A to to trvá jen půl druhé hoďky. Humusácké scénky, jako když si Isla Fisherová rozetře sopel po tváří jako výsledek breku, to je jednoduše hrůza. Naposled jsem tak toužebně očekával závěrečné titulky (ano, byl jsem na tom v kině) a po skončení filmu cítil neuvěřitelnou úlevu, když jsem tak tak přežil návštěvu předělávky Fanfána Tulipána. Divím se sám sobě, že nedám "odpad", ale snad kvůli té jedné vtipné scéně nedám... 10% ()

Reklama

luboss822 

všechny recenze uživatele

Dostať infarkt pri žiadosti o ruku? Tak takéto perfektné balancovanie medzi absurdným vtipom a blbosťou som už dlho nevidel. Film sa presne trafil do môjho gusta a byť to asi o i len o trošičku prehnanejšie a absurdnejšie, tak by moje hodnotenie vyzeralo presne naopak. Našťastie sa tak nestalo a také 4 možno trošku slabšie hviezdičky si to zaslúži. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to chtěl vypnout po 6 minutách ještě než skončily titulky. Pak se objevila jedna dívka, a ta byla celkem roztomíilá asi jako štěně. Jenže na zbytku i humoru se nic nezměnilo. Proto se mi po dalších 30 minut vkrádala myšlenka, zda na to nekoukám jen kvůli ní. Celkem po 41 minutách už sem to nevydržel a končím. Na to se nedá koukat. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Už po sedmi minutách jsem věděl, že to je ono - i když všichni kolem říkaj, že se naopak po onom rozjezdu báli. Je to zvláštní mix Isliny roztomilosti (já ji prostě zbožňuju; ve 30 hlásek desetiletý a k tomu sexy od hlavy až k patě) a dostatku ujetých, místy až nevkusných fórků ... možná proto Wedding Daze tak bizarně funguje. Jo, funguje. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)
  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama