Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me celkem prijemne prekvapilo, cekal jsem neskutecnou traparnu a nakonec to bylo prijemny. Vtipu tu sice moc neni a tech brutalnich tu je jen minimum, ale jinak film hezky odsejpa a hlavne mi prislo, ze tu je vcelku kvalitni scenar, takze film dokaze parkrat prekvapit. Co se tyce hercu, tak Isla je roztomila, Biggs je v klidu, ale mym favoritem je naprosto masakralni Joe Pantoliano. Ne ze bych se u filmu nak moc nasmal, ale bylo to prijemnejch 90 minut, takze si 3* zaslouzi. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Název filmu vystihuje celý děj, chlápek požádá holku o ruku, ta umře, on rok na to v kavárně požádá jinou, kterou ani nezná, ona řekne ano, pak trocha trapnosti při seznamování, nějaký to zatčení a šup jsou manželé! Ujetý? ano. Vtipný? ano. Závěrečné titulky jsou super, vzpomněl jsem si při nich na Flinstonovi kde bylo uvedeno,m že při natáčení nebyl zraněn žádný dinosaurus ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s několika výkyvy oběma směry. Westona už mám prostě zafixovaného jako šílence a dost jsem se divil, že tu hrál víceméně nejrozumnější postavu. Zbytek vedlejších charakterů byl tak půl na půl. Kamarádi fajn, rodiče trapas, policajti super. Celkově ale spíše roztomilé než vtipné. Vidět na druhé straně restaurace obsluhující Islu Fisher se špagetou ve vlasech, tak jí snad požádám o ruku také. // 65% ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Isla mě upoutala v Určitě možná a tak jsem na to kouknul. Nezklamala, je opravdu nádherná na tyhle role. I Jasona jsem v době Prciček myslel, že stejně jako Stifler Scott nikdy nic jiné nezahrají. Ale omyl, hrát umí. A troufám si říct, že ačkoli komedie tohodle typu mu sedí jak dekl na záchod, tak v dramatičtějších rolích je ještě lepší, viz. Osm statečných, Tátou proti své vůli. Celkově film je bezvadná komedie a překrásná ztřeštěná romantika. Mnohem na víc procent než zde má. Ale to je jako vždy lidma, kteří místo odpočinku u filmu v něm musí vždy hledat něco extra. K tomu ale točen nebyl. Šlo jen pobavit nevšední nabídkou k svatbě a to se mu povedlo. A propo, z vlastní zkušenosti můžu říct, že tak bláznivá ta nabídka někdy být nemusí :-D . Tedy pokud ta nevěsta nemá takovou rodinu, to zas ne. :-D Ale jak řekla Isla, tak se teď máme rádi. No a co dál? :-DDD ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie. Ja sa nechám ukecať asi na každú blbosť. Kto by to bol povedal, keď tam hrá Isla Fisher? Bohužiaľ, som sklamaný, trapošín tu bolo požehnane, vedľajšie postavy nudili a niekedy som sa sám hanbil za všetky tie pokusy o fóry. Škoda je to, že ústredný pár by tu bol aj celkom v pohode...Asi to chce trochu oddych od romantických komédií ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama