Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (325)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $100,468,793Tržby Celosvetovo $128,107,564Tržby za predaj DVD v USA $60,709,296 //počet predaných kusov 3,604,127║ Nápad dobrý a uletený, aj keď potenciál nie úplne využitý ale film miestami zabavil, občas nechutnosťami zhnusil. /60%/ ()

predators 

všechny recenze uživatele

Největší tragédie je, když se na jedné scéně ocitnou oba bratři najednou. To pak následuje jedna větší trapárna za druhou a já si začínal říkat, kolik že je těm "-átníkům" let. Příběh je teda taky uplně mimo rozumné myšlení a po 104 minutách jsem nevěříl vlastním očím, že něco podobného dosáhne 62-ti procent! 25% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Většinou v těhle komediích řádí Will Farrell sám, ale tady má k sobě naprosto stejný hovado v podobě Johna C. Reillyho, kterej to rozjíždí snad úplně stejně jako sám Farrell, takže počet hysterickejch scén se zdvojnásobuje, stejnětak retardace, ale prdel to prostě je a někdy tak brutální, že sem se tlemil snad dvě minuty v kuse a nemoh přestat. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Největší hovadina,kterou jsem kdy viděla. Přiznávám,že jsem neviděla celý film ale naprosto mi to stačilo abych tohle mohla tvrdit...Přišlo mi to jako příběh o dvou ztroskotancích, kteří zamrzli ve 13ti letech a zůstali tak u rodičů, protože jsou neschopní, zaostalí, nevzhlední a vymazaní...Brennan má projev i oblečení ve stylu pětiletého děcka a Dale se zase chová jako oplzlý puberťáček, který si každý den maští u porna ale nikdy v životě neviděl nahou ženskou nebo aby si na ni snad sáhl. Naprostý nesmysl a mrzí mě, že to musím říct, protože většinou shledávám práci Willa Ferrella za přínosnou nebo alespoň vtipnou tady jsem celou dobu co jsem se na to donutila dívat koukala s vytřeštěnýma očima a nevěřila jsem tomu,že snad tohle všechno mohl napsat(nebo se do toho zapojit)někdo jako je právě on....Takže jedna hvězda jen za jeho obsazení a za dobrý námět( ale VELICE špatné zrealizování). ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

I když to byla naprostá hovadina, kde místo inteligentích vtípků perlili dva abnormálně sprostí, přidrzlí čtyřicátníci a mimojiné lízali psí výkaly, tak jsem se docela bavil. Ono z toho totiž jde naštěstí poznat, že to není typická teenagerská komedie dělaná pro větší masy, ale že se u ní pobaví spíše ti starší, a spíše muži (proto jsem se po dvaceti minutách již díval sám - kamarádka s neslušnými nadávkami přešla ke knize). Jak jsem "naznačil", fekálnímu a jinému humoru se snímek sice nevyhýbá, ale ani to s ním nepřehání a tak se naštěstí neopakují ani trapné scénky se spermatem apod., chrakteristické pro jiné druhy komedií. Při sledování jsem čekal, co dalšího chlapci vyvedou a vlastně jen díky tomu jsem u televize vydržel. Má to něco do sebe, sledovat dvojici evidentně nedospělých mužů ve středním věku, jak dělají skopičiny a nadávají si těmi nejpeprnějšími slovíčky. Příběh to pak také nějaký má, a finále hodně potěšilo. Bylo to dobré, ale já osobně dávám tak 55%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Mary Steenburgen hrala vo vianočnom filme Elf (2003) náhradnú matku Willa Farrella (Brennan). V tejto snímke hrá jeho skutočnú matku. (misterz)
  • Umělá varlata, která Will Ferrell ve filmu používá, stála 20.000 dolarů a štáb mu je předal jako dárek. (HellFire)
  • Píseň, kterou zpívá Will Ferrell a John C. Reilly hraje na bicí, je Por Ti Volare. Ano, je to ta samá píseň, jež zazní na začátku filmu Ledově ostří. Výkon obou herců byl skutečný. (HellFire)

Reklama

Reklama