Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie z vězeňského prostředí tu nejsou příliš často a když už se nějaká objeví, většinou se jedná o koukatelné dílo. Jeden příklad za všechny - Trestná lavice. Komedie z vězeňského prostředí, okořeněná o akční sekvence (tentokráte po sportovní stránce). O akční sekvence je obohacen i Ten Největší, tady se však hraje podle úplně jiných pravidel a nutno říci - nefunguje to tak dobře. Ponechejme stranou srovnávání schopností utáhnout celý film u Adama Sandlera a Roba Schneidera. Schneider to především neutáhl režijně. Film nedrží jako celek, nýbrž jako několik po sobě jdoucích scének. Několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, absence něčeho navíc mi však bránila bavit se po celou dobu. Díky alespoň za nádhernou Jennifer Morrison. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak Rob Schneider se nám dal i na režii a překvapivě se nejedná o takový průšvih jako některé jeho filmy. Příběh je samozřejmě jednoduchý a jde jen o to, že hrdina, kterého zvtárnil sám režisér musí jít do vězení ale zařídí si šesti měsíční odklad, během kterého začne trénovat bojové umění u tajemného cizince. Po nástupu do vězení udělá v celém komplexu pořádek, což se ovšem nelíbí správci. Ze začátku se mnoho neděje ale nejhorší je to, že ani po nástupu do vězení se nejedná o bůh ví jakou řachandu jak by se mohlo ze začátku zdát. Jak už jsem psal není to nejhorší a Shneider se zde nepitvoří tak jako obvykle ale salvy smíchu film opravdu nevyvolá. Jedná se o jeden z lepších Shneiderových filmů, což však v reálu znamená horší průměr. ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Popravdě, čekal jsem něco jiného. Těšil jsem se na bezmozkový výplach a dočkal se vcelku, na Roba Schneidera, umírněné komedie. Teď je jen otázkou, zda-li to tak ve své prvotině Schneider zamýšlel a nebo zůstaly stupidní a nevkusné vtípky (které jsem ostatně horlivě očekával) jen ve scénáři. Pravda, stupidní to někdy bylo (většina postaviček ve filmu), ale přišlo mi jakoby se Schneider až moc krotil. Spíše se tedy přikláním k první variantě. Akční scény mě pobavily a David Carradine neměl chybu :-)). Ale jak říkám, čekal jsem prostě větší bžundu. 50% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zavalen mořem černošských ptáků. V base se z chlapců stávají buzny, ale já byl vždycky gai a znásilňuji jenom v base. Máš kérku? Jo, hele: Máma. Tak to si ještě nech na prdel vytetovat: Vítejte!! a k tomu otvírací dobu. Ta večeře se miláčku povedla, ohřála jsi jí perfektně! Ale dostával do těla, co? Hořící klacek, bradavky, škorpion....chudák. Scéna s prsem je šílená a bolestivá. Pobyt ve vězení beru z velkým nadhledem, je to přeci komedie a sranda. Pá pá Stane. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná a naivní komedie s dobrým Robem Schneiderem a ještě lepším Davidem Carradinem, bez kterého by tenhle film ztratil polovinu svého kouzla. Řekl bych, že jde o vcelku koukatelný snímek, který má možná trochu prapodivný scénář, ale člověk se zaručeně zasměje. Po prvním zhlédnutí tři hvězdy. Po druhém musím přidat ještě jednu hvězdu, protože mezi těmi dnešními bláznivými komediemi je Ten největší tak trochu nekorunovaným králem. Všechny gagy jsou vtipné i napodruhé a možná ještě působivější. Navíc je tenhle snímek stále víc citovaný a milovaný mezi lidmi, což vidím jako úspěch. Povedené. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)
  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)
  • Od začátku filmu je známo, že Sten (Rob Schneider) má na hýždích hrozivé tetování. Ve scénách ve sprše ve věznici po něm však není stopy. (Sign)

Reklama

Reklama