Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (215)

TommyDiamond odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipná, uřvaná, sprostá a rasistická píčovina o bílým zazobaným kokotovi Vilu Farelovi, který má necelý měsíc na to, aby ho přizdisráč a majitel mycího centra Kevin Hart naučil výraz zlýho pitbula a pár cool sprostejch frází. Protože jinak bude jeho bílá povislá prdel muset ve věznici st. Kventyn, která je mimochodem plná nadrbanejch černejch homo negrů, putovat z jedný cely do druhů... Jenže místo ochutnávání slastí americkýho vězeňskýho systému se ukáže, že na Vilíka ušili boudu jeho známý a on může zůstat na svobodě s neporušenou prdelní blánou..... Nic horšího jsem snad letos neviděl a hlava mi nebere jak někdo mohl dát víc než dvě hvězdy. Za mě odpad! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Kevin Hart vytvořili dvojici, na který se dalo slušně stavět. Je však škoda, že scénář nedokázal pořádně zužitkovat hlavní námět (ačkoliv se pár dobrejch gagů objevilo) a neobsahoval víc "Rkovejch" scének. Palec nahoru za vtipnej a nepříliš hollywoodskej závěr. Obstojná žánrová jednohubka s nevyužitym potenciálem. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po Wedding Ringer jsem si řikal "čéče, vždyť na tom Hartovi neni nic až tak špatnýho". Chyba lávky. Ze všeho nejhorší je, že o tom getting hard to vlastně vůbec nemuselo / nemělo bejt - šlo spíš jen o hodně zoufalou výplň stopáže. V první řadě to zde bohužel bylo o getting Hart; a to ve stěží únosných dávkách... ()

blans 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell v roli Jamese Kinga ztvárnil svou roli v tomto snímku velmi kvalitně a vtipně. Prvních 30 minut filmu pro mne bylo poměrně nezáživných, ale později se film začal vyvíjet k lepšímu. Strach hlavního hrdiny z vězení byl průměrně zahraný. Nejvíce jsem si užila část filmu, ve které trénoval fyzičku před nástupem do vězení. Celkové hodnocení 69% / (viděno: TV) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A vy víte, že mám Willa Ferrella rád jako dobře stavěné dámské pozadí v padnoucích legínách, ale musím se slzou v oku konstatovat, že od něj čekám víc. Jeden z nekorunovaných králů nekorektní komedie nedostal do ruky karty, s kterými by se dal rozbít bank. A navíc ještě vyfasoval černého Petra (a to doslova) v podobě Kevina Harta , který se snaží fungovat jako klasický ukecený "negr", ale kde nic tu nic. Takže Ferrell doplácí na špatný scénář, Hart na to, že neumí hrát a to celé na druhou rovná se místy vybočující průměr. Nebudeme si tu hrát na chodí Pešek okolo a rovnou se bez mučení přiznám, že přišly pasáže při, kterých jsem se upřímně zasmál. Ve vzduchu se však pořád vznášel duch lepšího Willa Ferrella. Toho Willa Ferrella, od kterého vždy čekám jízda na sto a více procent. PS: Pořád jsem si říkal, odkud tu tvářičku znám a ona ejhle Annie Edison ze Cummunity. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama