Reklama

Reklama

Psanec

Trailer

Obsahy(1)

Londýn současnosti. Plný násilí, krutosti a zločinu. Do takového prostředí se vrací veterán z Iráku Danny Bryant (Sean Bean), kterým společnost opovrhuje. Když nevinné neochrání policie, pokusí se vzít věci do vlastních rukou... (Sonnik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Vynikající film, se zvláštní hodně často zoomující kamerou, která má nejspíš způsobovat "vcucnutí" do děje. Na kolik se to podařilo je otázkou, občas to trošku mate. Nicméně, tento snímek mne donutil zamyslet se nad fungováním státního systému a celkově aplikace spravedlnosti v rukách policie. No a troška toho ultranásilí nikdy neuškodí ;o) ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

jejda jejda,copak toto byl za film? myslela jsem,že to bude jen průměr jako skoro všechny filmy, ale nějak jsem se spletla, chlapy, co berou do svých rukou spravedlnost, bylo to bravůrný, docela jse je chápala, a fandila jsem jim a nakonec to i dobře dopadlo, teda jak pro koho, tento film se mě opravdu po dlouhé době líbil ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Když je policie zkorumpovaná, soudy k ničemu a člověku se dostalo bezpráví, tak to občas jedinec veme do vlastních rukou. Malá skupinka lidí si vyřizuje účty s Londýnskou špínou co jim nějak ublížila. Partu vede veterán z války, ale pak se mu to trochu zvrtne. Ano, kameramana by měli hodit do moře, scénář šel líp napsat, mohlo to bejt trošku kratší a občas to bylo zbytečně složitý a byly blbě střihlý scény. Na druhou stranu super příběh, můj oblíbenec Danny Dyer, režisér Nick Love, Londýn, britskej akcent, rvačky, ulice...s trochou protekce za 4 body, dneska nemam náladu na "ušlechtilý filmy". ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Nick Love se opět pustil do brutálního zpracování Anglie a její společnosti. Společnost kde si přímo na předměstí Londýna ti největší mafiáni vesele „tykají“ s policií a kde každý roh okupuje drogový dealer, mafián, pedofil či jim podobná pakáž. A přesně zde se vrací zklamaný a touto komunitou opovrhovaný voják Danny Bryant, aby se pořádně „dožral“ a s pomocí pár kompliců vyčistil ulice. Myšlenka je dost dobrá aby se z ní dal vytřískat pořádný snímek. Nick se však příliš zahleděl do různých hrátek (divokost a „roztěkanost“ kamery) a na příběh a jeho aktéry tak absolutně zapomněl. Na jednu stránku se mu musí nechat dobře odvedená práce na násilnických scénách, které brutalitou jen hýří avšak tohohle jsme se dostatečně nabažily v jeho předešlém snímku (Hooligans) a proto se jeho Vyvrženci nedoškrabou dále než na solidní průměr… ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Boromir se nám dal na scestí. Britské filmy mám rád pro jejich atmosféru i jejich specifickou angličtinu. Složení Psanců je velmi různorodé a musím uznat, že jsem se bavil. Ruční roztřesená kamera, tmavší kamerové filtry a perfektní soundtrack. Scénář nás nenásilně nutí k tomu, abychom s "hrdiny" sympatizovali, ALE.... Je toho víc, ale třeba konec je tak nějak moc rychlý a klišoidní... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Nick Love napísal scenár na základe krátkych príbehov uverejnených v rôznych britských periodikách. Príbeh je síce vymyslený, ale mnoho z vykreslených udalostí je založených na skutočnosti. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama