Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co. Něco je geniální, něco zase nic moc, něco je naopak strašně trapné, většina humoru je taková dost pubertální... Dost podobně jsem to měl i u písniček, z čehož některé se mi líbily úplně, jiné jen trefným textem a další mi zase přišly spíš trapné. Prostě takový rozporuplný průměr, který sice ukáže hromadu krve, koz a zadků, úchyláren, potvor a šílený děj, ale pořádný cit pro absurdní humor mi tam jaksi chybí. A vlastně i víc nápadů. Rád jsem to viděl, špatné to určitě nebylo, ale že bych z toho byl nadšený... 3* ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmeček působí jako kdyby někdo vzal sprosté malůvky ze sešitu středoškoláka a pokusil se je poslepovat dohromady ve film. O nějaké velké zábavě být řeč ale nemůže, protože El Superbeasto je spíš vulgární než vtipný. Tenhle přístup, kdy se tvůrce snaží šokovat nechutnostmi a sprsoťárnami nevadí když je film vtipný jako třeba South Park. El Supebeasto ale spíš připomíná Family Guye, který se zmůže tak na vtipy s prděním a násilím bez nějakého hlubšího smyslu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak mě Rob Zombie nezklamal ani na třetí pokus, ale prozatím se „statečně“ vyhýbám jeho Halloweenům. Tenhle netradičně pojatý animák se mi celkem líbil, především díky některým „ujetým“ scénkám (viz Adolf, masakry Suzi-X). Jde o takovou odpočinkovou humornou animovanou jednohubku, která určitě neuškodí, přesto zcela nenasytí mou hororovou lačnost. Rovněž jsem přijal s povděkem ty škodolibé „parodující“ odkazy ke známým filmům (postavám). Sexuální podtext mi taky nebyl proti srsti – no prostě příjemné zpestření sobotního večera a teď je na čase se jít věnovat jiným zálibám… ()

erased 

všechny recenze uživatele

FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! Není úchyla, který by odolal. Zombie, kterého zrovna mezi mé oblíbené osobnosti neřadím, překvapil. Je možné, že právě po tomto ultimátním vzdělávacím filmu (alespoň co se praktického využití jazyka týče) uvidím i zbytek jeho práce jinak, přesto pochybuju, že kdy měl možnost se takovým způsobem vyřádit. Vedle toho lepšího ze South Parku bezkonkurenčně nejnašlapanější animovaný film. Pro příště bych snad jenom uvítal ještě o něco víc FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! A nebo taky ne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Což o to, prostředí Monsterlandu je vykresleno tak znamenitě, že by lampičce Pixaru raději praskla žárovka a Disneyho trpaslíci by díky permanentní erekci neměli ošoupané genitálie o podlahu světnice, jenže já se prostě bavil pod úroveň očekávání. Zombieho extravagantní sebehana je natolik přecpána popkulturními odkazy, že než člověk vstřebá jeden, zaútočí na něj další tři, ale člověk si na ten řekněme osobitý styl a humor čtvrté cenové skupiny postupně zvykne. Vzhledem ke stylu animace potěšila inspirace v kultovním seriálu Ren & Stimpy a v té souvislosti nezbývá než dodat, že Práškový Topinkář by sfoukl úchylného wrestlera El Superbeasta jako svíčku.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama