Reklama

Reklama

Lidé si myslí, že doba draků dávno minula. Jenže ta teprve přichází. Vždy jednou za pět set let se narodí dívka, která dokáže proměnit obyčejného hada v nejmocnějšího draka ze všech. A ten může zničit vše, co mu přijde do cesty. Třeba celé Los Angeles... Ethan Kendrick jako chlapec zavítá s otcem do zastavárny korejského obchodníka Jacka. Ethan prochází obchodem, když v tom se otevře skřínka a z ní se vylije světlo. Zastavárník předstírá srdeční slabost a požádá otce, aby mu došel pro bylinky. Mezitím Ethanovi vypráví příběh. Ve skřínce je šupina Imogiho. Imogi je tvor z korejských legend, který se proměňuje v draka. Velice dávno žili obří hadi zvaní Imogiové a jednou za 500 let byl jeden odměněn za své dobré skutky tím, že se mohl stát nebeským drakem. Aby se mohl stát nebeským drakem, musel přímo z nebes dostat dar v podobě síly Ju-jid´žu. Díky této síle se Imogi dokázal proměňovat v draka. Jenomže mezi hodnými draky se našel i jeden zlý – Buraki, který záviděl Ju-jid´žu a jeho stoupenci se jí rozhodli zmocnit. Nebesa to však nechtěla dovolit a rozhodla se skrýt sílu Ju-jid´žu na Zemi a seslat na Zemi nejlepší bojovníky, Harama a jeho pána Bodžama, aby sílu Ju-jid´žu za každou cenu ochránili před zlým Burakim. Jenže Buraki věděl, kde hledat Ju-jid´žu. Ženě korejského šlechtice se narodila dcera a ve chvíli, kdy dívka měla dosáhnout 20 let se v ní měla zrodit síla Ju-jid´žu a Imogi, který by se jí v té chvíli zmocnil, by se mohl proměnit v draka. A tak se stalo, že Bodžam dvacet let pečoval o krásnou Narim a cvičil Harama v nebeského bojovníka. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

wtf?! ten konec me opravdu dorazil predtim sem byl ochotnej tomu dat i za tri, hroznej prujem

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

FIlm je dosť dobrý, ale ten záver mi už prišiel po scenáristickej aj akčnej stránke nezvládnutý. Ale tých 39% je veľmi málo. U mňa slušné 4 hviezdy. Jeden z tých lepších blockbusterov posledných rokov.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Škoda nevyužitého potenciálu,ale tak bídný scénař by nevyhradily ani ty nejlepší efekty v historii filmu

Deivulak

Deivulak (hodnocení, recenze)

ta letecka bitva a ty dalsi bitvy tanky vs rytiri na tech svych dracich byla fakt suprova ! ten prerostlj had byl taky dobrej

filda17

filda17 (hodnocení, recenze)

Nevim proc, ale ta letecka bitva mi pripominala tu leteckou bitvu z Avatara.

M1k9

M1k9 (hodnocení, recenze)

Vím co od toho můžu čekat, ale stejně jsem trochu zvědavý. ;-)

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

I moje sestra by to natočila líp. Bez nadsázky. Byl to shit všech shitů.

xube

xube (hodnocení, recenze)

Nič horšie som už veľmi dlho nevidel. A vlastne áno "Repo: Genetická opera." Nezachránili to ani skvelé efekty a miestami zaujimavý vizual. A hudba" Steve Jablovsky? Škoda jeho talentu a hlavne peňazí, ktoré do tohto projektu šli.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Díval jsem se na to se svoji sestrou, když ji bylo 12 a když ten film skončil, podívala se na mě se slovy: To byla ale p...čovina. Film, který není určen ani pro malé diváky. DEJTE TO DO JINÝ DOBY, POPUSŤTE UZDU FANTAZIE A UDĚLEJTE Z TOHO NĚCO, NA CO SE DÁ DOPR...LE KOUKAT !

MRmic

MRmic (hodnocení, recenze)

Dějově slabý-Dětský nástup filmu,jak u pohádky.Dostává ode mně *** jen za digitální provedení příšer a draků.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Herecke vykony 0b, zasadenie D-war do sucasnosti scenaristi sa museli zblaznit, inak kvalitny namet ktory by som si vedel predstavit v uplnom inom prevedeni,sakra ludkovia efekty sa celkom miestami dali prekusnut dokonca posledny suboj drakov ak to mozem tak nazvat bol za **** no to co dorobil slabunky scenar a este slabsi dej, hold nic ine ako * alebo prijemne posedenie pri TV Prima na sobotnajsi nudny vecer, ale radsej odporucam si ist niekde sadnut do krcmy ako kukat tuto zlataninu. :)

xtron

xtron (hodnocení, recenze)

naprosto hloupé, pitomé, zcela bez nápadu a invence. 3D monstra už sama os sobě film neudělají. O můj bože jsem vyvolený, svítím, svítíš,svítíme .... brr

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

pokud nedaly do traileru jen to nejlepší což myslím že ne tak by to nemuselo být špatné mě se ten trailer líbí

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Goemul ma normalni evropsky divak potize vstrebat. Dokonce i nekteri koreanofilove... Ja s nim byl tuze spokojen i natrikrat a je zajimave, ze hodne lidi z meho okoli bylo timto korejskym zanrovym mixem nadseno a hodnotilo take petihvezdou (skoda, ze Douglas a Tetsuo zde nehodnotili). Goemul videlo v Koreji pres 13 milionu divaku a vydelal odhadem neco k 85 milionum dolaru. D-War ma zatim na konte kolem 7 milionu divaku a 50 milionu dolaru (snad se nepletu, rikam to po pameti) a v Americe za 14 dni neco pres 8 milionu. Podle meho budu mit prumer hodnoceni nizsi nez Goemul. Tipoval bych neco malo pres 50%. Podle me si hodne lidi rekne, co je to za hovadinu a nizka hodnoceni se budou jen sypat. Filmu je mozno opravnene vytknout nekolik veci. Ja se bavil a je mozne, ze pokud bych film mel moznost videt v kine jako Adrian, uvazoval bych o 7/10 a mozna te ctvrte hvezdicce.

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Godzilla na druhou. Pokud by se do toho vrazilo ještě pár desítek milionů, vypadalo by to i líp.

MoiJe

MoiJe (hodnocení, recenze)

Ja vam neviem, ten trailer vyzera fakt hrozne. A drak ako prerostla kobra...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

PigNick

PigNick (hodnocení, recenze)

Samozrejme jsem myslel ten druhej kratsi trailer, ne ten co je tady na csfd ten stoji za ho*no!!

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

Občas treba pozrieť film, nad ktorým netreba rozmýšlať ale len pozerať a baviť sa :)

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Na tenhle monster film netrpelive cekam. Nizsi kvalita triku me nezajima, chci se predevsim bavit a videt, jak obludy demoluji mesto a rozdavaji si to s ozbrojenymi slozkami. A Dragon War v tomhle vypada nadejne...

Jayem

Jayem (hodnocení, recenze)

No ja som videl skôr Japonský trailer, ktorý ponúkal len samu akciu a nie tieto obšírne keci čo tento trailer, ktorý za bohviečo nestoji. Tak sa uvidí

Rocky88

Rocky88 (hodnocení, recenze)

Vždycky jsem si říkal, jak by dopadla konfrontace "dávných světů" proti aktuální výzbroji armády. Už si to říkat nebudu. Tahle splácanina mě odradila. . .

Reiniš

Reiniš (hodnocení, recenze)

Já se teda docela obávám...to zpracování vypadá dost televizně.

PigNick

PigNick (hodnocení, recenze)

Tak po shlednuti traileru jsem na tenhle film mooooc zvedavej ! ! ! !

Reklama

Reklama