Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

zvrator 

všechny recenze uživatele

Niekto dostava ranu istoty do hlavy gulkou,tu si niekto spomenul,ze by to mohlo ist nozom...prave v case najvacsieho zhonu a "nahanaciek"..:) a podobnych uderov pod suknu na zamyslenie tu bolo pozehnane...aspon,ze rany kladivom tu nemuseli ustavat s jujkanim tri hodiny a pytat si dalsie zo vsetkych stran pekne po krestansky...ale pohoda no... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jízda smrti aneb když skauti pod vedením Boha začnou vykonávat povinnost. Povinnost zabít všechny lidi, aby si jejich duše mohl vzít Bůh sám k sobě do království Božího a nenechal je napospas démonům z pekla. Námět není vůbec špatný, hudba perfektní a kamera jakbysmet. Jenže to podání je prostě tak psychózní a trapné, že jsem měl nutkání tomu vysolit hned odpad. Opravdu mě mrzí, že z těch vykonavačů Božího příkazu udělali nemotorné skautíky nebo ohavné psychouše apod. Ke všemu to jejich zpívání a chování. No to je prostě totální úlet. No musel jsem tedy nakonec udělat kompromis mezi odpadem a maximem, protože tenhle film mě zklamal, naštval, urazil, ale taky námětově překvapil, krvavě potěšil a lekačkama vyděsil. 50% ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Aj keď vo filme trošku zhovadia veriacich, že su to vymetení fanatici, čo sa mi tak trošku páči, film je dosť blbučky. Pozrel som si to celé, aby som zistil jednu poctatnú vec a to takú, že scenárista niečo užíva, čo mu neprospieva pri tvorbe. Inač ten scenárista ma potencial dosť dobrý, ale mrhá ním. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Další z horůrků, které se odehrávají v metru, má tentokrát zápletku s náboženským podtextem, kdy jakási totálně vyhrabaná sekta magorů "osvobozuje" lidi pomocí nožů ukrytých v krucifixech. Zní to otřesně, ale vůbec to není špatný, jelikož prostředí metra má svoje atmosférický kouzlo, mordování a gore není odfláknutý, takže si užijete nepřetržitou naháněčku po útrobách systému metra podlitou litrama krve a okořeněnou několika senzačníma lekačkama. V závěru je jakási snaha o ještě vyšší rozměr celé zápletky, kterou však mrknutím oka přejdete bez většího povšimnutí. Pohodovka za 3,5*. ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Pěkný malý horor, na kterém je třeba ocenit minimálně to, že není cílený na puberťáky a přináší vcelku nápaditý příběh. Udržuje si slušné tempo, pointa je taky pro jednou nenucená a zapadá do děje přirozeně. Režisérovo styl mi tak úplně nesednul. Občas bych třeba uvítal více atmosféry na úkor nechtěně komických gejzírů krve. Sem tam je vidět malý rozpočet, hlavní hrdinové nejsou z nejsympatičtějších, a co je horší, herci jsou příšerní. Ve vyhrocenějších situacích bohužel filmu dost podrážejí nohy, prostě proto, že jejich nevýkony jsou v kontrastu s dramatickým rázem dění k smíchu. Situaci zachraňujou představitelé fanatických záporáků. Takovou partu magorů bych nechtěl potkat ani za bílého dne. Výsledek mohl být lepší, ale díky za něj i tak. Je fajn vidět jednou za čas horor, který nejede zcela podle zaběhnuté šablony. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama