Reklama

Reklama

Vysokoškolský profesor Dr. Jack Gramm, který zároveň pracuje jako forenzní psychiatr FBI, dostane ultimátum – zbývá mu 88 minut života. Aby se zachránil, musí Jack použít všechny své dovednosti a zkušenosti, aby zúžil okruh možných podezřelých, mezi něž patří nespokojení studenti, opuštěná milenka i sériový vrah, který sedí v cele smrti. Jack Gramm založil celou svou kariéru na spolehlivém „určování“ povah lidí a faktorů rizik. Svoje expertní osvědčení získal díky případu sériového vraha Jona Forstera a nyní, s pocitem zadostiučinění, čeká na Forsterovu popravu. Ale když se začnou objevovat další podobné vraždy, musí Jack obhájit, že Forster je skutečně vinen, jak celou dobu tvrdil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (290)

teutates 

všechny recenze uživatele

No nechápem ako do tohto snímku nalákaly Al Pacina!?88minút splňa všetky kritéria nenáročného diváka a TV!Krimi/Thriller ako z nemeckého seriálu,avšak doplnený o známe tváre USA...Pokus Jona Avneta nevišiel,pretože tento snímok sa vážne nepodaril.A ani maximálne nesympatická Leelee Sobieski a nestarnúci Al Pacino nezachránili tento film..! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jedno pozitivum na úvod: Al Pacino vypadá v kravatě a dlouhém kabátě stále zatraceně dobře a charisma mu neschází ani v šablonovitém thrilleru 88 Minutes, který si pohrává s nebezpečnými ambicemi, ale absolutně je nezvládá. Scénář působí neuvěřitelně vykonstruovaným dojmem, což vyvrcholí stupidním finále, snaží se vyrovnat současnému trendu o „šokující pointu“. A po Pacinovi nejznámější herečtí představitelé, William Forsythe a Leelee Sobieski (u ní je to s povzdechem dvojnásob), přepínají svoje postavy až do křečovitých kreací. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je 88 minut solidní thriller s charismatickým Pacinem v hlavní roli, který by do vyloženě špatného filmu asi nikdy nevlezl. Tento počin však postrádá nějaké osobní kouzlo, které by v divákovi zanechalo dojem na dobu delší, než je samotné trvání filmu. Před chvílí jsem 88 minut dokoukal a nemám z něj takřka žádný pocit, nemám potřebu o něm přemýšlet a říkat si, že v tom či onom mi vlezl pod kůži. A to je důvod, proč dávám jen 3*. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný thriller s nadprůměrným Al Pacinem, protože právě on byl tím hlavním a asi jediným tahounem celého filmu! : )) Hlas v telefonu soudnímu psychiatrovi Jacku Grammovi oznámí,že za 88 minut zemře a než si uvědomí,že to není žádný vtip,tak nastává šílený závod s časem. Minuty nemilosrdně ubývají a hrozba blížící se smrti je už na dosah. Ale za těch 95 pořádně nadupanejch minut si " Al " ty 4* zaslouží. :-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Al Pacino chce novú jachtu, tak sa pozrie iba na honorár a neprečíta si scenár, Sobieski a Kara Unger si povedia, že je dobré pre kariéru zahrať si s Pacinom a tiež si neprečítajú scenár a potom vznikne podobný typ filmu. Toto patrí na video a mali by tam hrať v hlavných úlohách herci zo štvrtého riadku sekcie hrajú: pri popiske tohto filmu. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (9)

  • Když je osoba, která vyhrožuje Jackovi, poprvé ukázána do kamery, uplynulo 88 minut od začátku filmu. (liquido26)
  • V 22. minúte vychádza Jack Gramm (Al Pacino) autom z garáže a o minútu neskôr môžeme vidieť, že nejde rovnakým Porsche ako predtým - na aute sú iné elektróny. (mackobubu)
  • Od chvíle, kdy se Jack Gramm poprvé dozví, že mu zbývá 88 minut života, zbývá do konce filmu 88 minut. (liquido26)

Reklama

Reklama