Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

erased 

všechny recenze uživatele

Pohoda z tohoto filmu přímo sálá. Proto je škoda že se v závěrečné třetině jako obvykle začne příliš tlačit na pilu se klišoidními vzdělávacími moudry a pohoda je ta tam. Obsazení nemá chybu a i všechny příběhy jsou zajímavé, ale mezi všemi přímo září hláškující Priestly a "hodný taťka" Trucker. Za to, co nakonec provedli Priestlimu by tak autoři zasloužili minimálně pověsit. Přesto, jako nenáročný snímek funguje Ten Inch Hero bezvadně. A máme čokoládu? ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Pokud máte pocit, že ve vašem životě něco nefunguje, pusťte si tento film. Zde naopak nakonec funguje všechno. Myslím tím však pouze co se týká završení příběhu - tak neskutečný happyend poskládaný z navršených stereotypů se vidí málokdy. Na konci se dá všechno do pořádku, dohromady, proběhnou proměny z podivných lidí na průměrně americky krásné, odhalí se všechna tajemství, ale příběh tak jako tak skončí u idylického harmonického závěru. Je to pohádka. Směsice zajímavých nápadů i dialogů s vyčpělými, ochucená nevkusným hudebním doprovodem a ještě méně vkusnými malbami. Navrch nahá plážová svatba na koních. Chvíli pobízí člověka k okamžitému zničení obrazovky, pak ale nadhodí jiskru a sám ji zase utlumí. A tak pořád dokola... ()

Reklama

Cejny 

všechny recenze uživatele

Takové překvapení jsem nečekal. Je vidět, že z klasického námětu jde ještě pořád udělat nadprůměrně kvalitní film, ze kterého navíc srší síla a láska na všechny strany. Sympatičtí, neznámí herci, jejichž postavy a životní příběhy jsou naprosto odlišné, a z nichž každá dostala patřičný prostor, dělají tento film nadprůměrným. V neposlední řadě nesmím zapomenout na vhodně vybraný soundtrack a díky předzávěrečné scéně přidám hvězdu navíc. 85 % ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Takový na první pohled nenápadný další druhý romantický filmeček. Ale kupodivu jde o hodně povedené dílo, které vlastně nemá zase tolik romantických klišé, ale naopak se tu objevuje docela dost povedených vtípků. Je to hoooodně pohodové dílko, které pozvedne náladu, aniž by šlo o přeslazenou limonádu. Je to jeden z těch filmů, které ocení romantická duše i její méně romantický protějšek :). ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Za prvé se musím přiznat, že jsem film našla jen díky Jensenovi (chtěla jsem se podívat na nějakého "jiného Jensena" než v Supernatural a My Bloody Valentine) a za druhé, když jsem se podívala na profil filmu, první co mě napadlo "Co je to za bullshit?" Ale bullshit to vážně není, byla to příjemná podívaná. Následující text obsahuje SPOILER Ať už šlo o Jensena a jeho nákup tampónů v sukni a jeho úžasný trička; Piper (Anna) a hledání ztracené dcery nebo Jen a její internetovou lásku Fuzzzyho_22. Konec SPOILERU Sladký happy-end, ale mé kritické oko na tom nic špatného nevidělo :-) Akčních krváků či hororů a´la Saw je už dost, proč se nepodívat na příjemný romantický film? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)
  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)
  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)

Reklama

Reklama