Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Musí mít gynekolog aprobaci na dentistu a naopak? Způsobují kondomy se sladkou příchutí zubní kaz? Mohl by si na daném místě Bill Clinton zkracovat doutníky? Jistě, mohou vás napadnou podobné otázky, ale tady jde přeci o dospívání a v něm nejdřív musí každý poznat vlastní tělo - aby zjistil, co by chtělo.. Tak trochu žánrový protipól Amerického Páje formou neotřelé, jemně černohumorné vody na mlýn těch, co upřednostňují anální styk a tak jako má Thor kladivo, či Catwoman bič, vlastní děvče jménem Dawn Vaginu Dentata - nový superhrdina, potírající, nebo lépe řečeno zkracující zlo a nespravedlnost, budiž zrozen! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jen hrdina jí může porazit!!! Vážně existuje a já jsem první, kdo jí objevil!!!! Tak tyhle žvásty mě vážně rozesmály stejně jako zbytek filmu. Nikdy jsem neviděl větší kravinu, která má být údajně hororem, ale nevypl jsem jí ještě před koncem. Děj je naprosto dementní stejně jako kroužek paniců a pannen. Ucvaklé umělé penisy a pohledná herečka jsou asi tím jediným co si za týden z tohohle filmu budu pamatovat. Určitě se na tohle mrknu znovu, ale ne zas moc brzy. Průměrná podívaná si zaslouží i průměrné hodnocení 5/10 ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tak už jsem toho viděl hodně, ale natočit něco takového by mě nenapadlo snad ani ve svých nejbláznivějších snech. Už jen za celou tu pointu v kousavé pochvě si film zaslouží automaticky jednu hvězdičku ke svému celkovému hodnocení. Líbilo se mi, že snímek nepadá do té pubertální kategorie, kterou k smrti nesnáším, ale snaží se působit seriózním dojmem prakticky po celou svou stopáž. Bohužel je to absence nějakého příběhu, který film nejvíce sráží. Film je vlastně pouze o ukousnutých ptácích, což možná šokuje spoustou krve, ale postavit na tom nějaký smysluplný děj se nepovedlo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Slovenský název "Zubatá vagína" mluví za vše, ovšem nechápu režiséra, který měl odvahu se pod toto podepsat. Nějak mi unikl význam a předurčení tohoto filmu. Jediné co film přinese divákovi je zprvu pobavení nad názvem a poté nechápavý výraz u snímku, kde se úchylův penis válí po zemi. Jedinou hvězdičku dávám za slovenský překlad snímku. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Taková srandička, která se zároveň tváří naprosto vážně - a to úplně vším - a zároveň si ze sebe co chvíli dělá srandu. Takže z toho ve výsledku je takový podivný hybrid s docela podmanivou atmosférou, který se dá chápat po celou dobu jak vážně, tak i jako komedie. Což je poměrně zajímavý nápad, vlastně se jen mohlo jednat o experiment, jak moc by diváci takový nápad dokázali brát vážně, kdyby byl natočený úplně vážně, ale já v tom viděl spíš tu komedii. V první půlce s takovým tím humorem ve stylu Cronenberga (tz. sotva je poznat, že v tom je), v druhé půlce s normálním. Ten vážný vzhled mě ale u toho stejně překvapil, protože se to navíc snaží pomalu budovat atmosféru a celou první polovinu tam je záhada ohledně toho, co se s tou holkou vlastně děje a vše se odhalí až v druhé polovině. Možná by ta atmosféra i fungovala mysteriózněji, kdyby to nezkultovnělo kvůli svému námětu, ale těžko říct. Znova už to ale vidět nemusím. Má to něco do sebe, je to zajímavé, ale ne tak, že by mě to nějak víc oslovilo. Ale přiznávám, že za SPOILER ten happy end, ve kterém se z Dawn teoreticky stane superhrdinka, protože se rozhodne se svojí zubatou vagínou svět zbavit všemožných úchylů, KONEC SPOILERU jsem chtěl tu čtvrtou hvězdu chvíli i dát, protože to bylo dost dobře vymyšlené :D Ale nakonec zůstanu u silných 3* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)
  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)
  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama