Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Mega Shit!! Tenhle film nemá nic s Dočiněním s Komedii natož s Hororem! Horší herecké Obsazení jsem v životě Neviděl! Kde vyhrabali tak Hnusnou Herečku? Já sám ji přeji at má Dental Vagínu, Protože opíchat ji nejspíš nebude chtít Níkdo! Její kamarádi také Pořádní Losseři! Dávám jednu hvězdu za nápad a pár ufiknutých Ptáků! ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Ani né moc horor, ani né moc komedie. Prostě jen takový senzačně uhozený film o dívce která se aktivně podílí na "osvětě" ve vlastní škole o tom jak by se mělo počkat na svatební noc. Hmm. To bylo by to dost o ničem, takže na rovinu. Holka má ve vagíně "skřítka Pilopanta" se zubama ostrýma jako břitva a její přirozený chtíč vybuzený spolužákem, který se od sexu distancoval než ji poznal, nám slibuje velmi netradiční pohled na sexuální dospívání vskutku nevšedním způsobem. Herečka v hlavní roli a civilní přirozený přístup si podle mne zaslouží vyšší hodnocení. John Hensley z Nip/Tuck mne taky bavil víc než dobře i na tom málo prostoru co dostal. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Teeth by som prirovnal k filmu May(2002), až na tú výnimku, že toto nie je až tak psychologicky poňaté. Nápad to je dobrý, ale je spracovaný dosť jednoducho a mám dojem, že by sa z toho dalo vymačkať odosť viacej než sme videli. Pre toho kto nečaká nič extra a je len zvedaví ako vyzerá film, kde má baba zuby vo vagíne a uhryzuje chalanom penisy to je pozeratelné. Ale pre toho kto sa na film tešil, či čakal klasický horror so skvelým námetom bude sklamaný. Rejžo sa asi nevedel prikloniť ani na jednu ani na druhú stranu a tak Teeh nie je ani poriadny horror a ani toho čierneho humoru tam teda nie je moc. Pozeratelná jednohubka s dvoma scénami, na ktoré si spomeniete aj na druhý den + záver filmu odhalý vnímavejší divák po 10 minútach. 50% ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Hahah, doprčic, mě to bavilo! Doporučuji shlédnout s přáteli, zasmějete se. Tak skvělé hlášky a dialogy (obzvláště toho učitele) jsem už dlouho nikde neslyšela. A hlavně spoustu perliček, jako přelepená vagína v učebnici, googlování a gynekolog. Hrozná p*tchovina a to doslova, ale stojí to za to. Pravda, je to nějaké pomalé a když už tvůrci dělali takovouhle...věc, mohli to pořádně rozjet a okořenit. Co se týče nápadu, je zpracování totiž zbytečně střídmé. Ale člověk se i tak hned pobaví. Ps: Hammerácká Gorgona v Tv a slovenský název filmu WIN. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Češi jsou trapní puritáni :-D, nepochopí, že rejža měl v hlavě jeden bláznivej námět a chtěl ho jenom předat dál. Pochybuju, že si kladl nějaké větší ambice než jen pobavit. A mě to bavilo. Nejdřív jsem sice chtěl dát jen 3 hvězdičky, protože nebudem si nic nalhávat (je to trochu bezzubá ehm zubatá píčovina), ale tak nízké hodnocení je nesmyslný, takže 4 hvězdičky. :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)
  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)
  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)

Reklama

Reklama