Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tady je naprosto jasně vidět, že tvůrci si jsou opravdu moc dobře vědomi , co to točí za píčovinu, ale to je neodradilo natočit jí fakt kvalitně. Už jen ta vážná "sedící" hudba stojí za zmínku a já jsem prostě při těch hororových tónech, když nebohá dívka listuje učebnicí a hledá obrázek vagíny a pak googlí zubatou vagínu měl záchvaty smíchu. A pevně věřím, že tak to bylo myšleno. No a uhryznutými penisy a idylyckými záběry na město, které zdobí mohutně čadící atomová elektrárna si mě ten film prostě získal. A ten perverzní dědek na konci by měl dostat oscara, protože za těch pár vteřin dokázal ztvárnit naprosto nejperverznějšího důchodce v dějinách. Fakt, Fritzl je proti němu sympaťák. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Ani né moc horor, ani né moc komedie. Prostě jen takový senzačně uhozený film o dívce která se aktivně podílí na "osvětě" ve vlastní škole o tom jak by se mělo počkat na svatební noc. Hmm. To bylo by to dost o ničem, takže na rovinu. Holka má ve vagíně "skřítka Pilopanta" se zubama ostrýma jako břitva a její přirozený chtíč vybuzený spolužákem, který se od sexu distancoval než ji poznal, nám slibuje velmi netradiční pohled na sexuální dospívání vskutku nevšedním způsobem. Herečka v hlavní roli a civilní přirozený přístup si podle mne zaslouží vyšší hodnocení. John Hensley z Nip/Tuck mne taky bavil víc než dobře i na tom málo prostoru co dostal. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Videl som už všeličo. Mám pochopenie pre nevšedné nápady autorov. Ale toto už bolo na mňa priveľa. Príbeh o mladej, pohľadnej blondínke, čo má zuby v piči. A to prosím nenarážam na to, že by mala pokazený chrup. Stredoškoláčka Dawn O´Keefe má "Zubatú vagínu", latinsky vagina dentata. Neuveriteľné. Stále sa neviem rozhodnúť, či to bolo úchylné, nechutné alebo len blbé. * ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Maimálny úlet. Viac takýchto no limits filmov. Pozeral som to medzi štvrtou a šiestou hodinou rannou čo možno ovplyvnuje moje hodnotenie. Aj tak som potom tak rýchlo nezaspal:) Poteší, že sa príbeh nepoberá vyšlapanými kolajami, ako by sa zdalo, ale sebeckosťou partnerov hlavnej hrdinky skončí akosi cynicky. Možno by to chcelo nejaký nový názov pre novú vlnu, trebárs brutal art. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Češi jsou trapní puritáni :-D, nepochopí, že rejža měl v hlavě jeden bláznivej námět a chtěl ho jenom předat dál. Pochybuju, že si kladl nějaké větší ambice než jen pobavit. A mě to bavilo. Nejdřív jsem sice chtěl dát jen 3 hvězdičky, protože nebudem si nic nalhávat (je to trochu bezzubá ehm zubatá píčovina), ale tak nízké hodnocení je nesmyslný, takže 4 hvězdičky. :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)
  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama