Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu korunovaná blbost na entou a ani trochu se nedivím zdejším hodnotitelům. Ovšem ani sama nevím, jak je to možné, protože jsem po většině odpůrcem laciného, nechutného, prvoplánového amerického humoru, ale Teeth mě prostě někdy dostaly do situace že jsem se smála nahlas. Bylo to pro mě zkrátka vtipně absurdní a jen jsem doufala, že to ani na vteřinu rejža nemyslel vážně. Nicméně začátek filmu je ryze vysírací, ta holka mi lezla na nervy každým výrazem. Když se ale seznámila se svou "proměnou" obrátil se celý film k "lepšímu". Takže zatnout zuby :D a vydržet do konce. Třeba vás to překvapí. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Kto čakal, v súlade s dementným slovenským názvom, pribitú slaboduchú komédiu Made in Germany, musel byť zákonite sklamaný. To s komédiou nemalo nič spoločné. Pokiaľ sa však niekto vie rehotať nad penisom voľne pohodeným na zemi - proti gustu žiadny dišputát .... Celá stredná časť filmu bola slabučká a nezáživná, ale s približujúcim sa koncom som začínal byť spokojný. A záver ? Koho úsmev v poslednej scéne bol lepší ? )) ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Zubní pasta perlivá, pro váš lepší skus! Mušlička se usmívá, chrup je její plus." Rovnou přiznávám, že mě přilákal artový název filmu :-).  No a? Náhodou, originální a hravý příběh o dívce se dvěma zubními kartáčky. Autor námětu a režisér v jedné osobě v dětství zřejmě utrpěl nějaké to zajímavé trauma, při hře na doktora se sousedovic Mařenkou, a podělil se o ně s námi ve filmu. Hodnej kluk. Jen drobná výtka, některé to ukusování mi přišlo i docela nefér, nezasloužené, neb se ukusovalo bezdůvodně, nevinným. Na druhou stranu je zde famózní, přímo oscarový výkon mně (a myslím že i vám) dosud neznámého Nicole Showaltera. Je pochopitelně uveden až v závěru titulků, protože je to kaskadér. Placený za odvážné kousky, zde tedy za záskok při šuku. Klobouk dolů! Já bych tenhle komín nevymetal, ani kdyby mi platili zlatem! ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Jsem v pokušení být zlá, některé okamžiky v tomhle filmu jsou ale tak geniálně bizarní, že při hodnocení přivřu obě oči. Bez mučení přiznám, že jsem se docela bavila, i když zubatá vagína hlavní hrdinky v akci bylo i pro mě silné kafe (natožpak pro muže). Jestli ovšem tahle ptákovina vydělala 350 milionů dolarů, celý Temný rytíř může jít do kytek - stačí film, na který americký teenager vezme svoji holku, tak proč se snažit. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Slovenský název "Zubatá vagína" mluví za vše, ovšem nechápu režiséra, který měl odvahu se pod toto podepsat. Nějak mi unikl význam a předurčení tohoto filmu. Jediné co film přinese divákovi je zprvu pobavení nad názvem a poté nechápavý výraz u snímku, kde se úchylův penis válí po zemi. Jedinou hvězdičku dávám za slovenský překlad snímku. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)
  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)
  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama