Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

himor 

všechny recenze uživatele

Každý metalový fanda musí vedieť čo je Metalocalypse!!! Áno priznávam že niektoré diely sa nedali pozerať a už vôbec nie pochopiť, ale zas na druhej strane toľko vecí mi stále lozí v hlave, že zjavne to malo svoj účinok. Duncan Hill´s Coffee Jingle je asi pre mňa najpamätnejšia vec vôbec. Za nápad, hudbu, animáciu a joke-y dávam plných 100% a nech si vraví kto chce čo chce. A tiež kapela Dethklok je pecka!!! To len tak mimochodom! \m/ ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Perfektne uvodne epizody prvej serie chrlia na divaka skvele napady, nad ktoremu zanrovemu fanusikovi zavlaju vsetky vlasy :) Originality a vtipu vsak postupne ubuda a nastupuje stereotyp, ktory sa ako tak dari obnovit az v tretej serii. Kazdopadne je vsak Metalocalypse mimoriadne sviezim vankom s tonou perfektnych napadov a odkazov, ktore vsak divakovi "neznalemu problematiky" nepovedia nic. FISH METAL RULEZZZZ 3,5/5* ()

Reklama

Fony 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi černočerný a brutálně smrtící humor? Nemáte rádi METAL a ani se v něm nevyznáte? Pak je tenhle seriál vaší nejhorší noční můrou (i když při té stopáži možná ne). Tohle je totiž ten nejmetalovější a nejbrutálnější seriál pod sluncem ;-) Přestože jsou některé díly trochu slabší, srdce mi radí dát plný počet, protože ostatní epizody nějaké to zaváhání bohatě vynahrazují. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Ovlivněn v hodnocení hudbou, který tento seriál reprezentuje. Ale i tak brutální groteska, která "řeší" vážné i nevážné situace, které můžou nastal i v nemetalové kapele. Vypíchnu jednu takovou zajímavost - různé firmy vystupující v tomto seriálu mají názvy totožné s názvy black a death metalových kapel. Viděl jsem čtyři řady a hodnocení neměním. ()

The_Peach 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal, či si pozriem neakú tu epizódu tohto seriálu. Nakoniec som sa dal presvedčiť a musím povedať, že som urobil fest dobre. Namakaný seriál, nakoľko somfanatik do metalu tak som ocenil výbornu hudbu :-D. Členovia kapely DETHKLOK sú poprdeli, keď som počul suslavého Murderface tak som nemohol :-D. Výborná vec, ktorá sa musí páčiť. Možno je v niektorých epizódach až moc krvi, ale to neuberá na kvalite. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • V epizodě "Black Fire Upon Us“ praští Toki Lavonu Succuboso lahví a nazve jie "German whore". Angela Gossow, která Lavonu dabuje, se narodila v Kolíně nad Rýnem. (michael2684)
  • Maskot filmové skupiny Facebones je kombinací několika maskotů, a to Vic Rattleheada a Eddieho the Heada. (Corpsegrinder)
  • Časopis Guitar Report, který se objeví v epizodě Dethlessons, používá stejný font jako skupina AC/DC. Banner webové stránky diefordethklok.com zase používá stejný font jako Metallica. (liquido26)

Reklama

Reklama