Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

bourec 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěl vidět hlavně kvůli Sienně Miller a Jamesi Francovi.A viděl jsem.Ze začátku jsem si říkal,že s komedií to nebude mít nic společnýho,po nehodě se to změnilo pak už to by žánrovej spletenec.Mám sice schopnost vstřebat kdejakou pitomost,ale musí to mít atraktivní obal.Tohle to nesplnilo ani náhodou.A upozornění pro ochránce rýže.Žádné zrnko nepřišlo nazmar.40%. ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Trochu průměrnější film. Moc mě nezaujal a po většinu času jsem se nudila. Camille byla chudák hloupá a na můj vkus až příliš naivní. Silas oproti tomu byl bezohledný a do teď nechápu, proč si jí vůbec bral, když jí nemiloval a nesnášel její upovídanost. To, že se do ní zamiluje až po její smrti je trochu tragické... ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tie filmy, kde stále ukazujú, ako niekto z dvojice váha pri obrade, či povie áno alebo nie, sú väčšinou otravné. Hlavne ako by o niečo šlo. Áno, nie, papier, nepapier, veď je to úplne jedno, svadba je prežitok, ktorý robí z chlapov v západnej civilizácii žobrákov. Späť k filmu. Zámerom režiséra bolo pravdepodobne urobiť zo Sienny Miller neznesiteľnú babu, avšak pre mňa bol neznesiteľný idiot Franco, teda jeho postava. Romantika nefunguje, mysterióznosť na úrovni Lolka a Bolka, herecké výkony prehnané. Myšlienka a záver filmu vrchol retardácie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení to nevypadá a asi to ani nikdy vydat nebude na nějakej dobrej film, ale mě se to strašně líbilo. Mam prostě rád, když se do žánru, kterej většinou nabízí pořád to stejný vloží něco originálního takovým lehkým nenuceným způsobem, že z toho neni cítit, jak se to chce vymykat a jak to chce být děsně jiný, což se přesně stalo tady. Sice by to mohlo být bezesporu ještě zábavnější romanticko-komediální fantasy roadmovie, ale ta originalita a smysl celýho toho příběhu mě prostě dostalo a Jamese Franca začínám mít čim dál tim víc rád, což je téměř zázrak, když si vzpomenu, jak se mi při pohledu na něj ve spidermanovi otvírala v kapse mačeta. A co se týká Sienny Miller, tak o tý se nemá cenu bavit, pěkná holka film nikdy nezkazí, aspoň teda mě ne. Objektivně tak za 3-4*, ale jelikož mi objektivita většinou nic moc neříká, tak u mě neobjektivních, ale za to daleko hodnotnějších 4,5* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tohle byl fakt zvláštní návrat v čase. Na Camillu jsem si už opravdu nepamatoval, ale po několika úvodních scénách se začala má mlha nad vodopádem pozvolna rozplývat. On by to vlastně nebyl špatný film; námět mě zaujal, herecké obsazení bylo kvalitní, a kdyby tvůrci netorpédovali sami sebe mnohými klišoidy a patosoidy, našli by ve mně spokojeného diváka. Takto jsem divákem poněkud rozčarovaným, přesto přimhouřím i své pravé oko, které ještě vidí jakž takž normálně a třetí (nezaslouženou) hvězdičku ponechám, protože mě bavil původní nápad a protože Sienna Miller byla sexy i ve chvílích postupujícího rozkladu. / Poučení: Pokud někdo navenek nepěkně zavání, nelíbej ho. Představ si, jaká hrůza to musí být uvnitř. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Na závěrečné párty pro štáb a herce bylo karaoke. James Franco zde zazpíval písničku ze Spider-Mana, kde si v roce 2002 zahrál. (HappySmile)
  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)
  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)

Reklama

Reklama