Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (193)

plakát

Bez kalhot XXL (2015) 

Na první díl tohle pokračování určitě nemá. Channing Tatum je pohybově prostě nejlepší, bez něj by film nebyl takový jaký má být. A co se týče Joea Manganiella a jeho nezapomenutelného tance na benzínce, nepočítám-li jeho strhující úsměv, tak to je prostě zážitek na celý život. Tenhle film jen tak neomrzí, člověk se při něm jak zasměje, tak si i zaslintá :). Za mě určitě plných pět hvězdiček.

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

Zábavné, akční a hlavně jsem se nikdy nenudila :) Podle mého názoru nejlepší díl ze všech. Totálně změnil můj názor na filmy s tajnými agenty a organizacemi. Prostě sobotní pecka.

plakát

Mimoni (2015) 

Absolutely cute :D

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Tento seriál je nepřekonatelný. Obávám se, že něco takového neuvidíme spoustu let. Někdy G. G. Martina nenávidím, ale v jistých chvílích ho i obdivuji. "Winter is coming", :D

plakát

Králova zahradnice (2014) 

Kate Winslet už není nejmladší a v tomto filmu se to už začíná opravdu projevovat. Někdy mě její herecký talent moc nepřesvědčil a její výrazy mě mnohdy udivily. Jinak jsem si film užila a mile mě překvapil Alan Rickman, kterému role krále Slunce padla jako ulitá. Za zmínku také stojí herec Matthias Schoenaerts, který svou milou tváří vnesl do filmu trochu více zajímavosti. Na příjemný páteční večer je film dobrý.

plakát

Čarovný les (2014) 

Prvních čtyřicet pět minut jsem se u filmu bavila, příběh bezdětného pekaře a jeho manželky mě zaujal. Když konečně našli vše co měli a ostatní postavy také, tak se všechno najednou obrátilo vzhůru nohama. Z prince, který měl být s popelkou navždy šťastný, udělali záletníka a jeho chvilkové pobláznění pekařkou jsem vůbec nepochopila. Ani její náhlou smrt. Po zbytek filmu jsem si říkala, co to sakra má znamenat? Pohádky by se rozhodně neměli míchat, ani by se neměl měnit jejich konec. Jen díky dobrému hereckému obsazení, které film zčásti zachránilo dávám dvě hvězdičky, i když opravdu váhám. Doufám, že podobnou slátaninu už nenatočí. Tohle člověku akorát pokazí iluze a děti to rozhodně nepochopí.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Poslední a zároveň taky nejlepší díl z celé trilogie. Samozřejmě jsem si nenechala ujít půlnoční premiéru a nelituji toho. Martin Freeman mě znovu nezklamal a opravdu mi bude jako Bilbo Pytlík chybět. Evangeline Lily, Orlando Bloom, Richard Armitage a Aidan Turner mě dohnali k slzám. Utkání všech armád bylo jak dechberoucí, tak i místy zábavné. Například Legolasovo nadání běhat po padajících kamenech. A Lee Pace v roli hrůzunahánějícího krále elfů byl také neskutečný. Bilbo mi zkrátka přirostl k srdci.

plakát

Dárce (2014) 

Zajímavý film, ze začátku mi to trochu připomínalo námětem Hunger Games či Divergenci, ale poté se mi děj docela zalíbil. Brenton Thwaites byl v roli Jonase výborný a jen díky němu je film tak poutavý. Taky se musím přiznat, že mi v mnohých chvílích vhrkly slzy do očí a to nejsem žádný snílek. Jen ten konec, kdy Jonas dojede k onomu domu mi přijde trochu nepochopitelný.

plakát

Pod zemí (2014) 

Absolutně nejlepší horor, jaký jsem viděla. Jsem ráda, že jsem si na něj zašla do kina a mohla tak shlédnout nejděsivější horor za poslední roky. Bylo zde nespočet lekavých scén a nezbylo mi nic jiného, než se krčit před obrazovkou a křičet. Všichni herci byli skvělí a já nemám, co bych tomuto hororu vytkla. Kéž bychom se dočkali pokračování. A také jsem si naprosto jistá, že do katakomb určitě nikdy nevkročím.

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Nemohu uvěřit, že jsem se dočkala seriálového zpracování mé oblíbené série knih od Diany Gabaldon. Hlavní hrdinku jsem si představovala spíš jako mladou a drobnou ženu, ale pomalu si začínám na Caitrionu Balfe zvykat. Musím uznat, že hraje skvěle a role Claire jí sedne. Taky jsem se modlila, aby Jamieho hrál někdo, kdo je alespoň trochu hezký a moje přání se více než vyplnilo. Sama Heughana vidím na obrazovce taky poprvé, ale zklamaná rozhodně nejsem. Na nespoutaného mladého Skota se hodí víc než dost a mezi ním a Caitrionou to pěkně jiskří. Režiséři odvedli pěknou práci a díkybohu se drží knihy. Doufám, že si seriál povede pořád takhle dobře.