Zachraňte Jimmyho

Free Jimmy

Animovaný / Komedie

Norsko / Velká Británie, 2006, 80 min

Simon Boswell

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $2,270,059(9.9.2010)

• Kryton

Animace postaršího data a nulový scénař nezachraní ani hlasy od Pegga nebo Harrelsona.(17.4.2008)

• HomeAlone

Fakticky velmi velka a divna uchylaren(4.7.2010)

• t_gon

Nevkusná, nechutná (nejde jen o animaci, na kterou „drží patent“ Pixar, ale o postavy které mi ničily představy o dobrém vkusu) a vskutku debilní náhražka animovaného celovečeráku. Během 80 minutového trpění se nedostavil byť jen náznak humoru a ten jeden „zářez“ si vysloužil politováníhodný Jimmy a jeho „comrade“ Los.(8.9.2007)

Je to totální a zběsilá šílenost a nechápu, jak to mohl někdo myslet vážně. Animace taky nic moc a příběhová linie trochu nedávala smysl. Na druhou stranu to mělo svoje kouzlo a já se dost dobře bavil. Některé hlášky byly opravdu vtipné a vesměs se na to dalo koukat. Vysoké hodnocení si to nejspíš nezaslouží, ale abych trochu zvedl průměr dám místo tří hvězd čtyři. 70%(28.8.2010)

• uzzi

Očekávání je ošemetná věc. U Jimmyho jsem čekal a nedočkal se. Příběh je ovšem natolik ujetý a už jenom popis děje vyvolá přinejmenším lehký úsměv. Jenže na tuto kostru je navěšeno tolik nudných dialogů a pitomých postav, že jsem byl znechucen už jen kvůli té nudě která kape z každé minuty. Animace je vyloženě hnusná a odflákla. Jsem si jistý, že pod vlivem bych k hodnocení přidal nějaký ten bodík. Jimmy má smůlu, viděl jsem ho střízlivý. 20%(2.4.2008)

Tak sprostý animáč se hned tak nenajde. :)(8.8.2008)

šialená animácia,šialený príbeh, ktovie na čom frčali tvorcovia.(11.9.2008)

Chcete li se mrknout na animovaný filmeček s koulema..tak tohle je ta správná volba......:-D(31.8.2008)

• Hapretor

Nelíbila se mi animace, nelíbil se mi děj, nelíbil se mi styl humoru, nelíbila se mi ta partička kokotů, líbil se mi jen ten slon. Bylo mi ho líto.(12.5.2011)

• Šípek

Toto je jedním slovem úlet. Animovaná pohádka hadr. Ani se film nepokoušejte sledovat ve stavu střízlivém, nebude se vám na něm líbit prostá animace, přemíra postav, řada stupidních vulgárních dialogů a jiných filmařských nešvarů. Pokud se ovšem naladíte na správnou vlnu, odhalíte řadu humorných momentů příběhu, který graduje zejména při setkání sjetého slona a přátelského losa s řadou podivných lidských postav, opilých lovců, laponských motorkářů a pochybných ochránců zvířat. A vám nakonec nezbývá než ohodnotit morální kvality snímku...(3.8.2008)

• Saur.us

Cože? Nuda Nuda Nuda. Sice občas docela dobrý hlášky ale jinak šeď a hnus. Nezachrání to ani šílená postelovka nebo červený oči sjetýho slona. S "Jednou v noci v jednom městě" by se mohli vzít za ručičku a nechat se někde zfetovat až do zniční pásku....(6.8.2009)

popičovka:)(14.7.2007)

No dobře, přiznávám, byla to blbost všech rozměrů. Ale tahle blbost mě upoutala a vůbec nevím proč, ale musím dát 5/5.(23.12.2011)

* bizarný príbeh * vtip a humor * akcia *(29.3.2011)

Další film (animák pro dospělé) s rozporuplným hodnocením... Každopádně myslím, že to nebylo zas až tak špatné. Ano souhlasím, že kvalita zpracování mohla být značně lepší. Nicméně já jsem se dobře bavil. Příběh je originál a ubíhá svižně. Skvěle ho okoření dobrý český dabing. Vulgární dialogy jsou místy docela peprné, ale to k tomu prostě patří. Feťáci asi nikdy nebudou mluvit bez nadávek. Takže doporučuju, pokud jste citliví na vulgarismy, tak se na to raději nedívejte a ostatní hurá do toho, je to příjemná oddychovka.(7.8.2008)

• SmoKe911

Magořina - Každopádně film je zábavný pokud nejste ve stavu střízlivém :](19.10.2008)

• Netinka

Dlouho jsem nezažila hodinu a půl absolutně promrhanýho času. Děj o ničem a slon se zašitým Pikem v zadku...:D V celém filmu byla jedna vtipnější scéna, nad kterou jsem se pousmála. Možná zpracování postav by zasloužilo trošku soucitu, ale ten v tomhle případě nemám.(3.3.2009)