Reklama

Reklama

Le Bagman - Profession : Meurtrier

(amatérský film)
  • angličtina The Bagman - Profession: Murderer

Obsahy(1)

On nehovorí, on koná... To je Bagman: Obávaný a brutálny vrah s papierovým sáčkom na hlave a nožom v dlani. Najlepšia ochrana pred ním, je vyhnúť sa mu širokým oblúkom. Neuvedomila si to však skupina treťotriednych gangsterov, ktorá sa rozhodla s Bagmana odstrániť raz a navždy... Ešte nevedie akú chybu urobili... Priplietli sa mu do cesty a budú to ľutovať... Krvavé peklo môže začať! (Avathar)

(více)

Recenze (67)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavný a pohodový krátkometrážny trash na odreagovanie o maskovanom chlapíkovi, ktorý jednému pouličnému gangu ukázal, ako má vyzerať úspešná drsná mlátička. Na ich smolu túto ich skúsenosť vo svoj prospech už nevyužijú. PS - Zábavných amatérskych nechutností je v Bagman-ovi dostatok, čo sa cení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Umělost jednotlivých efektů a samotného gore je patrná na první pohled, ale to vše diváci rádi tvůrcům odpustí. Celý snímek je totiž tak šokující a úžasný, že kvalita jde stranou. Divák se chce především bavit a užít si dvacet minut života dosyta a to se tvůrcům skutečně povedlo. Pro někoho to bude sice asi kravina, ale pro většinu nezapomenutelný zážitek. Navíc vrah není stereotypní a rád vymýšlí nové způsoby zabíjení. Jediná scénka, která se mi líbila jen trošku byla ta s dynamitem. Jinak si ovšem nemůžu moc stěžovat. Navíc v celém snímku zní hodně kvalitní hudební doprovod, který sem skvěle zapadl a byl takovou třešničkou na dortu. ()

Reklama

Radiace 

všechny recenze uživatele

Le Bagman je nejlepší amatérská horor-komedie, kterou jsem kdy viděl. Originalitu, s jakou vrah brutálně a zároveň vtipně vyvraždí celý gang, by nyní určitě upotřebili tvůrci některých profesionálních filmů. Páni scénáristé.... od těchhle kluků se učte! Naprosto geniálně vyvedený snímek, jenž nemá chybu! To je důkaz, že i amatéři svedou zázraky. ()

Dargel 

všechny recenze uživatele

Možná, že už jsem zvrhlý odchovanec Happy Tree Friends, ale tenhle filmek je prostě úplně nejvíc nejdobřejší :D S kámošem se tohoto podkladu stále držíme při smutných chvílích ve škole. Úvahy na téma: Co by udělal Bagman, jak vypadá bez pytle, má rád čokoládu? To nás prostě drží nad vodou. Čistému násilí se smát nedá, ale taková nadsázka jako je tady, kdy jedno říznutí způsobí ztrátu snad všech orgánů, nemá chybu. Bagman je prostě přímej člověk, udělá co si myslí, neskrývá to za narážky a hyperbolu. ()

Jordan

všechny recenze uživatele

monolog: pozrel som si ten odkaz, ale tu na csfd pise, ze to ma 19 min. kdezto na youtube som nadabil len na 10 min. ale tych 10 minut bolo na to, ze som sledoval stopercentne amatersky a nezavislo nadsenecky film naozaj masaker - sledovat by to nemali ludia citlivi, mladistvi, tehotne zeny a ti, co omdlievaju ked vidia kvapku krvi - obcas to bolo mozno az privelmi drasticke, no obcas celkom vtipne a na amaterske pomery rozhodne skvelo zvladnute, hrava krvava parodia. "Who the fuck are you?!" chlapci musia akurat trochu dozriet, aby pochopili, ze nejde len o prvoplanove sokovanie, nie je silena brutalita defile nechutnosti bez zmyslu to, co robi film dobrym - nech si beru priklad zo Staplerfahrera Klausa ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama