Reklama

Reklama

Le Bagman - Profession : Meurtrier

(amatérský film)
  • angličtina The Bagman - Profession: Murderer

Obsahy(1)

On nehovorí, on koná... To je Bagman: Obávaný a brutálny vrah s papierovým sáčkom na hlave a nožom v dlani. Najlepšia ochrana pred ním, je vyhnúť sa mu širokým oblúkom. Neuvedomila si to však skupina treťotriednych gangsterov, ktorá sa rozhodla s Bagmana odstrániť raz a navždy... Ešte nevedie akú chybu urobili... Priplietli sa mu do cesty a budú to ľutovať... Krvavé peklo môže začať! (Avathar)

(více)

Recenze (67)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zábavná, krvavá, nápaditá, komediálně laděná horrorová gore amatérština, s velkou dávkou nadhledu, sebeironie a schopnosti udělat z vlastních nedostatků ctnost. Tolik nápaditých krvavých způsobů jak někoho zabít na tak krátkém prostoru jen tak nenajdete. K Bagmanovi by měl přijít do učení samotný remakový Jason a spousta jeho následovníků, čímž by se kruh (neboť Bagman vychází právě z Jasona) uzavřel. Odpustíte tomu i nesympatické postavy (doufám, že se tnehle filmek stane kultem nejen u českých rádoby gangsta blbečků!!!!), silně přehrávající neherce a neprofesionální triky. Ve své třídě neuvěřitelně působivá a zábavní záležitost. ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=LzEPidNTRWw Neskutočne zábavný amatérsky splatter a lá Peter Jackson´s BRAIN DAED resp. BAD TASTE. Vysokohemoglobínová kadencia nápadov, ma ústa ešte teraz bolia od toho čo som sa narehotal. Akože v polovici som to stopol sekol tomu 5* a zavolal bráchu nech to ide pozrieť. Dať tvorcom minimálny balík bubákov a celovečernú stopáž a máme tu hororový CRANK. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo šílený. Film začíná tím že nějaká ženská utíká, dostane se do nemocnice kde jí začnou vyslýchat. No a pak skočíme na scénu masakru která je fakt neuvěřitelná, nejde ani o to že to všechno vypadá až moc uměle ale o to jak dokonale humorný to je. Ta banda gangsta idiotů(kterých tady u nás ve městě je dost) byly neuvěřitelně debilní, a ten jejich bojovej styl byl fakt parádní. Krev a vnitřnosti stříkají do všech koutů a divák si tuhle 20 minutovku dokonale užívá. Navíc film připommínal dost často filmy od Tromy takže pro mě nebylo co řešit. Měl bych jen jednu velkou výtku a to je hlavní herečka která byla fakt strašně hnusná. Ale jinak parádní podívaná. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Amatersky splatter s perfektnymi gore efektami. Nadsazka srsi z kazdeho zaberu, krvave napady striekaju ako z preseknutej tepny. Boss bandy wanna-be-gangstrov bol paradny aj s jeho bling-bling-slangom a v jeho aute hrajuci Method Man to este cele vylepsil. Veru, Bagman ma pobavil nadpriemerne. :) PS: Odhadovany rozpocet iba 2000 CAD! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Naprosto bombastickej pravděpodobně amatérskej kraťas. Nejlepší parodie na akční vyvražďovačky. U těchhle kluků by se měly velký studia učit, jak točit nejen parodie, ale i akčňáky. Na jejich možnosti to je prostě neskonale skvělý dílo. A i na možnosti velkejch studií. Kam se hrabou všechny nový akční mlátičky. Vedle tohoto skvostu je i ten Crank břečka. A i když je to krátký a vlastně ani moc děj to nemá, režijně i herecky to zatraceně dobře zvládli, vypíchli přesně ty blbosti, co do nás americký velkofilmový vraždírny pořád hustí a dokázali je ukázat s nadhledem. Jeden z nejlepších filmů, jakej jsem za poslední rok viděl. A stoprocentně nejlepší amatérskej film, jakej jsem kdy viděl. A vidět můžete i vy :) a baffte se třeba o tom, kdo má lepší kost, čí šéf je větší pes, kdo je héski studenej čumák nebo která kolegyně je pěkná čubka. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama