Reklama

Reklama

Le Bagman - Profession : Meurtrier

(amatérský film)
  • angličtina The Bagman - Profession: Murderer

Obsahy(1)

On nehovorí, on koná... To je Bagman: Obávaný a brutálny vrah s papierovým sáčkom na hlave a nožom v dlani. Najlepšia ochrana pred ním, je vyhnúť sa mu širokým oblúkom. Neuvedomila si to však skupina treťotriednych gangsterov, ktorá sa rozhodla s Bagmana odstrániť raz a navždy... Ešte nevedie akú chybu urobili... Priplietli sa mu do cesty a budú to ľutovať... Krvavé peklo môže začať! (Avathar)

(více)

Recenze (67)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná filmy tipu Toxický mstitel a tak, ale s tím rozdílem, že tento Kraťas si na seriózní film ani nehraje. Jde spíše o takovou variaci na téma krvavé speciální efekty - a já musím uznat, že tvůrci dokázali vymyslet opravdu kreativní a zábavné situace. Bagman - je senzační postava, a zbytek pobíhajících a řvoucí herců dodá filmu šťávu, ostatně červené šťávy na tenhle filmek nešetřili a krev stříííká proudem a to doslova. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavný a pohodový krátkometrážny trash na odreagovanie o maskovanom chlapíkovi, ktorý jednému pouličnému gangu ukázal, ako má vyzerať úspešná drsná mlátička. Na ich smolu túto ich skúsenosť vo svoj prospech už nevyužijú. PS - Zábavných amatérskych nechutností je v Bagman-ovi dostatok, čo sa cení. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Naprosto bombastickej pravděpodobně amatérskej kraťas. Nejlepší parodie na akční vyvražďovačky. U těchhle kluků by se měly velký studia učit, jak točit nejen parodie, ale i akčňáky. Na jejich možnosti to je prostě neskonale skvělý dílo. A i na možnosti velkejch studií. Kam se hrabou všechny nový akční mlátičky. Vedle tohoto skvostu je i ten Crank břečka. A i když je to krátký a vlastně ani moc děj to nemá, režijně i herecky to zatraceně dobře zvládli, vypíchli přesně ty blbosti, co do nás americký velkofilmový vraždírny pořád hustí a dokázali je ukázat s nadhledem. Jeden z nejlepších filmů, jakej jsem za poslední rok viděl. A stoprocentně nejlepší amatérskej film, jakej jsem kdy viděl. A vidět můžete i vy :) a baffte se třeba o tom, kdo má lepší kost, čí šéf je větší pes, kdo je héski studenej čumák nebo která kolegyně je pěkná čubka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Umělost jednotlivých efektů a samotného gore je patrná na první pohled, ale to vše diváci rádi tvůrcům odpustí. Celý snímek je totiž tak šokující a úžasný, že kvalita jde stranou. Divák se chce především bavit a užít si dvacet minut života dosyta a to se tvůrcům skutečně povedlo. Pro někoho to bude sice asi kravina, ale pro většinu nezapomenutelný zážitek. Navíc vrah není stereotypní a rád vymýšlí nové způsoby zabíjení. Jediná scénka, která se mi líbila jen trošku byla ta s dynamitem. Jinak si ovšem nemůžu moc stěžovat. Navíc v celém snímku zní hodně kvalitní hudební doprovod, který sem skvěle zapadl a byl takovou třešničkou na dortu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo šílený. Film začíná tím že nějaká ženská utíká, dostane se do nemocnice kde jí začnou vyslýchat. No a pak skočíme na scénu masakru která je fakt neuvěřitelná, nejde ani o to že to všechno vypadá až moc uměle ale o to jak dokonale humorný to je. Ta banda gangsta idiotů(kterých tady u nás ve městě je dost) byly neuvěřitelně debilní, a ten jejich bojovej styl byl fakt parádní. Krev a vnitřnosti stříkají do všech koutů a divák si tuhle 20 minutovku dokonale užívá. Navíc film připommínal dost často filmy od Tromy takže pro mě nebylo co řešit. Měl bych jen jednu velkou výtku a to je hlavní herečka která byla fakt strašně hnusná. Ale jinak parádní podívaná. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno