Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

sharky 

všechny recenze uživatele

Velmi stylový akčnák s ačkovým vizuálem a spoustou nádhernejch zajímavejch lokací (jako je město v nitru ostrova). Od ostatních akčních filmů se navíc liší perfektním scénářem, kterej je napínavej, plnej zvratů a překvapí. Jak by také ne, když je podle jednoho z klenotů francouzské komixové tvorby. Jenom karel uz by si zaslouzil nejakou jinou roli nez Ruského boháče či mafiána. Je vidět že současná francouzká kinematografie umí když chce. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zírám. Nečekal jsem nic extra, ale dostal jsem solidní dobrodružný thriller(ek) s několika povedenými akčními scénami, svižnou atmosférou, hezky barevnou kamerou, Desplatovou našlapanou hudbou, sympatickým hlavním hrdinou a navíc s Karlem Rodenem. Za pozornost stojí příběh, který sice není nijak komplikovaný ani překvapivý, ale je zručně podaný a i přes velké množství flashbacků velmi přehledně vyprávěný. Zabodoval také tím, že v něm nejde o záchranu světa nebo něco podobně heroistického, ale o "obyčejné" prachy. Čtyři čisté. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Largo Winch je v dobrom zmysle jednohubka, ktorá od diváka nechce, aby si ju ukladal v mysli ako niečo výnimočné v rámci akčného žánru. Na druhý deň (v lepšom prípade) už ani nebudete vedieť, čo ste to večer videli, ale je to stále lepšie, ako sa zobudiť s pocitom, že ste videli niečo nepríjemné. Francúzi už majú doby najväčšej slávy drsných kriminálok a gangsteriek dávno za sebou, takže netreba byť zbytočne plný očkávaní a budete radi, že aspoň nie ste sklamaní z toho, čo ste videli. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Už od pohledu, že je to francouzský, jsme věděl, že to bude stará dobrá akcička, která mi rozproudí krev. Ono to totiž v sobě má od Bournea něco, od Bonda něco a možná i od Cranku něco. Adoptovaný synek zdědí po smrti otce velkou firmu. Ale na její vedení mají zálusk i jiní. Klasický příběh, který není na vejvyšší úrovni, ale rozhodně se na to dá koukat a v konečné fázi nezklame. Velmi příjemným faktorem mi přišlo to cestování. Podívali jsme se do Brazílie, Chorvatska, což mi připadalo obzvlášť pěkné, nebo do Hong Kongu. Jinak akce mohlo být trošku víc, ale ta co tam byla mě pěkně pobavila. Je to takovej pohodovej thriller, kterej mě ve více procentech překvapil. 70%. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Intrikánské boje o moc uvnitř nadnárodní korporace, potažmo snahy jednoho zazobance uzurpovat majetek toho druhého, jsou už poměrně ohrané. A popravdě tenhle francouzský příspěvek na dané téma v podstatě nic nového nepřináší. Z akčního hlediska je to dost slabota, kromě jedné naháněčky na motorce a závěrečné solidní bitky na střeše, je to celkem nuda. Stejně tak samotné gró příběhu je přitažené za vlasy a jeho věrohodnost navíc definitivně srazí do kolen dost pochybný happyend. A tak jediným zajímavým momentem je z českého pohledu účast Karla Rodena coby polozáporáka Korskyho (proč musí Roden skoro v každém filmu hrát Rusa..?). No a pak taky na pohled velmi příjemný úkaz v podobě Mélanie Thierry. :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme sídli W Group v Hong Kongu, hoci v komikse je jej sídlom New York. (m.a.t.o.)
  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. augusta 2007 do 19. apríla 2008 v Bosne a Hercegovine, na Sicílii, v Číne (Hong Kong a Macau), na Malte a vo filmových štúdiách v Paríži. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama