Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

claudel 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční podívaná s prostým příběhem přeplněným neustálými rádoby šokujícími zvraty, což vede k výrazné nepřehlednosti. Já jsem na Largo Winch šel jen, abych nekazil partu, protože spolužáci chtěli ten film tuze vidět. Kdyby bylo na mně, vybral bych si z bohaté nabídky pařížských kin určitě jinou filmovou lahůdku. Posléze jsem se dozvěděl, proč Francouzi tolik toužili Largo Winch vidět. Netušil jsem, že existoval stejnojmenný seriál, který byl hodně populární. Aspoň jsem je poučil, že Karel Roden je Čech a nikoliv Chorvat, Srb nebo Rus :-) ()

cure 

všechny recenze uživatele

Čakal som hlúpy akčný thriller a dostalo sa mi dobrodružného príbehu, v ktorom bolo akurát chorvátskeho mora, akcie, vtipu (aj keď toho mohlo byť aj trošku viac). Vidieť, že nejde o americkú zlátaninu, ale o snahu diváka zabaviť aj príbehom a zručným filmovým umením. Vo filme je v medzinárodné obsadenie z polovice Európy, z ktorých poteší Karel Roden. Podpísať môžem tiež komentár od Shit. Pád zo skaly do mora je skutočne natočení tak dokonale francúzsky až sa chce plakať. Na tejto scéne je jasne vidieť rozdiel medzi americkou akciou a európskou poetikou.) Normálne by som dal za 3, ale dobrých európskych filmov je tak málo, že dávam 4 hviezdy. Naviac tento film priemerný nie je. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční blbina z francouzské produkce. Sice se občas snaží tvářit jako promyšlený thriller se sofistikovanou zápletkou, ale díky tomu občas propadá do nelogických zmatků. Ale to nevadilo. Většinou to mělo švih, sympatické herectvo včetně prkenného hlavního hrdiny a celkem atraktivní exteriéry. Možná to mohlo být trošku kratší, ale čert to vem. Koukalo se na to hezky. 60% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže na tenhle film jsem se dost těšil, ale takovýhle zklamání jsem opravdu nečekal. I když Roden potěší a i zrežírované to je dobře, tak se mi zdá že bud nebyly prachy nebo je režisér naprosto akční neumětel. Protože takhle promarněnou příležitost se jen tak nevidí. A i když se objevila scéna která stojí za zmínku tak je po čase naprosto zabitá. Nuda, šeď, zklamání. NA dvojku koukat nebudu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dejte mi pár miliard, já si jich několik odložím na horší časy a pak se začnu tvářit jako Largo, kterému o prachy vůbec nejde. Přesto je třeba ho zabít, když si ten hajzlík dovolil být adoptován jedním z nejbohatších mrtvých mužů planety. Nemohu tvrdit, že to mělo hlavu a patu, nebo že bych padnul na zadek před dokonale propracovaným scénářem, ale já jsem si to akční pobíhání docela užil. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)
  • Scény z Hong Kongu boli natočené bez oficiálneho povolenia, iba s malým štábom, ktorý si musel dávať pozor na miestnu políciu. (m.a.t.o.)
  • Film je založený hlavne na prvých dvoch dieloch rovnomennej komiksovej série. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama