Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že francúzi sa tentokrát pochlapili a konečne opäť raz ponúkli dobrý film...( a nie žánru romantického či drámy )....Ja sám som váhal či si pozriem tento snímok a moje pochyby či to bola voľba správna ma síce úvodné minúty ešte hrýzly ( cca 20 minút )......ale potom sa to slušne rozbehlo....zápletka bola teda riadne "zauzlovaná" ...a dej odsýpal rýchlym tempom.....a výsledný dojem to na mňa malo dosti pozitívny......***/**** ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Chorvátska vlajka, morské pobrežia, známe slovenským aj českým dovolenkárom, sa tu objavujú často, takže sa na mňa pri sledovaní nejako nalepila pohoda. Hlavnú postavu hraje pre mňa neznámy herec, ale veľmi ma potešil charizmatický M.Manojlovič, známy predovšetkým z filmu Irina Palm. Film sa odohráva v rôznych častiach sveta, takže aj preto vo filme zaznie mnoho jazykov, ale najmä angličtina, francúzština a chorvátština. Ide o peniaze..., ide o veľké peniaze a tam kde sú, ide vždy o život a o podrazy. Kto tie podrazy a vraždy organizuje, postupne odhaľuje hlavná postava- Largo Winch. Akčné scény sú slušné v kombincii s exotickými miestami nedávajú veľa priestoru pre nudu. Cinemáckych 80% a chválospev o jednom z najlepších akčných filmov za poslednú dobu som ani zďaleka nezdieľal, ale vidieť sa určite oplatí. Slabšie štyri hviezdičky, 70%. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Slušný důkaz, že i v Evropě umí filmaři točit solidní řemeslo. škoda jen, že Largo místy trpí na občasnou naivitu a silnou, až místy chaotickou překombinovanost. Jinak se totiž jedná o nadprůměrný thriller s příjemnou atmosférou který jen dokazuje, že silné filmy stavící na akci nejsou dávno již jen výsadou ostrovní a zaoceánské tvorby. Příště by to chtělo jen trochu větší důraz. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Už od pohledu, že je to francouzský, jsme věděl, že to bude stará dobrá akcička, která mi rozproudí krev. Ono to totiž v sobě má od Bournea něco, od Bonda něco a možná i od Cranku něco. Adoptovaný synek zdědí po smrti otce velkou firmu. Ale na její vedení mají zálusk i jiní. Klasický příběh, který není na vejvyšší úrovni, ale rozhodně se na to dá koukat a v konečné fázi nezklame. Velmi příjemným faktorem mi přišlo to cestování. Podívali jsme se do Brazílie, Chorvatska, což mi připadalo obzvlášť pěkné, nebo do Hong Kongu. Jinak akce mohlo být trošku víc, ale ta co tam byla mě pěkně pobavila. Je to takovej pohodovej thriller, kterej mě ve více procentech překvapil. 70%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dostalo se ke mně několik recenzí, které slibovaly velmi slušný akční zážitek, nicméně flashbacky protkaný snímek přináší jen průměrné, leč sympatické vyprávění o jednom pohádkovém dědictví, na které si ostří nejeden zloduch. Jistý Nerio Winch byl totiž veleuznávaným obchodníkem, zakladatelem a hlavním akcionářem jedné gigantické firmy. Byl.. Jeho smrt je zahalena tajemstvím a mediálním třeskem, protože údajně zemřel bez dědice. Jenže to by starý vlk Nerio nemohl skrývat letité tajemství o adopci bosenského chlapečka Larga. Světoběžník Largo to tak bude mít nesmírně těžké, přestože mu jde více o pomstu než-li o nesmírné bohatství. Na Evropu rozhodně nadprůměr, jinak ale svěží šedesátka s chytrým scénářem, zbytečnými zvraty a bez zapamatováníhodných momentů. Nenadchne, nenaštve. Cesta za pomstou je navíc dlážděna solidními hereckými výkony, našince potěší velmi příjemný Karel Roden. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Práva na film o Largovi Winchovi boli po prvýkrát predané pred vyše 20 rokmi producentovi Sergeovi Silbermanovi. Ten mal ambíciu vytvoriť sériu, ktorá by konkurovala Jamesovi Bondovi. Silberman však zomrel ešte predtým, ako vôbec začal s prípravami na projekt. (m.a.t.o.)
  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)
  • Scény z Hong Kongu boli natočené bez oficiálneho povolenia, iba s malým štábom, ktorý si musel dávať pozor na miestnu políciu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama