Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Tento akční film mě celkem překvapil, neboť jsem se 90 minut slušně bavil. Sice to nespadá do žánru áčkových filmů, ale z typicky akčních průměrných snímků určitě nadprůměr. Florentine se na režisérské židličce neztratil, hlavně v soubojích. Van Damme, Adkins a bílý králíček, co víc chtít? :o) Z akčního žánru (a taky podle úrovní Van Dammových filmů) určitě lepší 3. 65 %. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento film to mal tažke. Po Undisputed 2 kazdy od dalsej spoluprace Adkinsa s Florentineom ocakaval film plny ultimativnych bitiek. Toho sme sa aj dockali vo filmoch, kde hral Adkins hlavnu ulohu, ale tu hral prim Van Damme a tak sa akcia musela prispôsobit jeho veku a forme, ktora uz mala daleko k vrcholu. Pokial to akceptujete, tak sa dockate solidneho akcneho filmu a v rámci toho, co tocil Van Damme v tom obdobi sa jedna o nadpriemer. V bitkach znova predviedol aj par narocnejsich chvatov. Najlepsia je bitka vo väznici, ktora pripomenie zlate Van Dammovske casy, ked bol kralom arenoviek. Bitka s Adkinsom je o nieco slabsia a Adkins sa evidentne kroti, aby Van Damme nevyzeral prilis blbo. Stale ale stoji za to. Zvysok akcie tvoria prestrelky. V tych Florentine nikdy neexceloval, takze su len taky akceptovatelny priemer. S vynimkou sceny s obrnenou Karosou, ktora pôsobi dost smiesne. No a nakoniec nieco k zapletke. Je celkom slusna, nenadchne ale ani nenudi. V tomto smere sklame len, ze zaporaci su zahraní dost nevyrazne vratane Adkinsa. Takze vysledok je taky viackrat pozeratelny akcny priemer s par vynikajucimi bitkami. 5/10. ()

Reklama

Testament 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích.. Film se zcela nesmyslně jmenuje Pastýř, i když by se hodil trefnější název:"Pohraničník". Van Damme na stará kolena začal zase posilovat a má slušnou figuru (oproti předchozím rokům) a z některých cén je cítit, jakoby se chtěl vrátit do 80.-tých let. Isaac Florentine se vcelku snaží a třeba bitva v hospodě až nápadně odkazuje na "Živý terč". Ovšem Jean Claude už není v takové kondici a závěrečný slušný souboj dává spíš zelenou jeho protivníkovi. Oproti posledním Seagalovým nebo Lundgrenovým filmům je Jean Claude relativně v lepší pozici. Na první ligu to ale nestačí. Dlouho jsem se rozhodoval mezi ** nebo ***, ale tentokrát jsem vyměkl a proto hodnotím... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný akčňák, kde se však akce moc nedočkáme a když ano, tak to pak stojí opravdu za to! Van Damme v poslední době hodně upadá (stejně jako Seagal), ale spíš to bude těmi filmy kam se nechá za pakatel verbovat. Bohužel je pak jen světu pro smích, protože předvádí jen chvaty, které dokáže předčít už i dítě na hodině karate. Van Damme, vzchop se, rozhodně máš na víc!!! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Popijím si u pultu Colu a kolem projde cápek. Sedne si, vypůjčí si druhou židli pro svého králíka. Přiseru se a položím mu otázku, zda by se mi nepředstavil. A tak mi ventiloval, co prožil posledních několik dní. Rozmlátil v baru pár dršek, ocitl se ve vězení, kde umlátil mukla a vystřílel celé jedno velké sídlo. Působí celkem i vtipně a zbytek hostů si k nám přisedl. Jenže se to tak táhlo a mne nebavilo poslouchat kecy místního chlupatýho. Za následek si nepamatuji jedinou scénku, které jsem byl svědkem. Souboje, fajn střílečky, Van Damme, Adkins, králík - zbytek odpad. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)

Reklama

Reklama