Reklama

Reklama

Začíná zábavný souboj pohlaví. Vztahy zaměstnanců a stálých návštěvníků svérázné londýnské kavárny se nečekaně obrátí a všechny zúčastněné čeká odhalení jejich trapasů souvisejících se sexuálními nezdary. (Filmbox)

Recenze (15)

Zuzzka 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů jsem čekala docela slušnou komedii, ale zasmála jsem se možná jednou. Humor mi připadal dost přihlouplý a vulgární. Ano, bylo to naprosto o ničem a a taky jsem si z toho nic neodnesla. Některé herecké výkony však stojí za zhlédnutí a vůbec je celkem zajímavé sledovat tolik příběhů a několik známých tváří na tak malém prostoru. Za to aspoň ta jedna hvězdička. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková nenucená filmová jednohubka o jedné kavárně a lidech v té kavárně. Bavila mě Mena Suvari, na tu se zajímavě koukalo. Ještě mlaďounká Kateřina Heigl byla zajímavá. Je to ale tak velká jednohubka, že to ocení akorát ten, který se dokáže úplně přesně najet na ty kecy těch kavárenských povalečů. Jinak je to tak jako, řekl bych, o ničem… ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

V zásadě nevyhledávám filmy, které se odehrávají během jedného dne a jsou založeny hlavně na dialozích a několika různých příbězích. Což je přesně případ této komedie, takže proč jsem se na ni díval? Kvůli Katherine Heigl. V popisu byla na druhá v pořadí a měl jsem za to, že právě ona bude šéfkou kavárny. Bohužel její role byla naprosto zbytečná a mohla ji hrát klidně jakákoli béčková herečka. Zato mě potěšila Mena Suvari. Znáte ten pocit, když přestanete vnímat herce jako herce, ale reálnou postavu? Přesně tak na mě působila! Ze začátku jsem sice ze snímku neměl nic moc pocit, pak jsem se začal bavit; a i když se shoduju s kukentiplou, že některé postavy tam byly jen kvůli pár gagům, dávám 3*, protože právě to mě bavilo. A přiznejme si to - který filmař to tak nedělá? ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? V jisté kavárně se sešlo několik lidí. Znají se nebo je osudy svedou dohromady. Co já NATO? Na tento film jsem koukal kvůli Katharine Heigl, překrásné Izzie z CHIRURGů. Příběhy se proplétají a já se celý film nemohl ubránit pocitu přeplněnosti. Tím myslím, že některé postavy se ve filmu ocitli jen kvůli jednomu maximálně dvěma gegům (povedeným). Naprosto mě však dostala dvojička zhulenejch kámošů (doporučiji hnědé bezpečnostní trenky), jenž diskutují o lásce a mají přitom totálně rudé očí. Verdikt? Nebát se: juknout na film. mít slitování nad filmem dělaným z radosti. PS: Pro fanoušky KH povinnost (bohužel nesouhlasím s Mahalikem. Mana Suvari není schopna Katharine Heigl nahradit ani v záběrech přes rameno, jinak s ním souhlasím na 100%) PSS: prosím mějte schovývost toto je můj vůbec první komentář:-) ()

..Anya 

všechny recenze uživatele

Jste tak trochu psychicky labilní a sháníte tip na dobrou restauraci, kam zapadnete? Výborně, tak jste tu správně. Zaměstnanci restaurace mají totiž tolik osobních problémů, že sotva stíhají dělat něco jiného než je řešit...třeba obsluhovat zákazníky. A zákazníci mají tolik traumat a úzkostí, že sotva mají čas objednávat si. Trošku to tady připomíná Ordinaci v růžové zahradě - tím, že nikdo nemaká, ale všichni mají pořád, co dělat. Nicméně, když se dozvíme, jaké kdo má v dané restauraci problémy a úchylky, všechno se zde začne zvrhávat a interakce zákazníků a obsluhy mezi sebou, ke kterým zde dochází, stojí opravdu za to! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama