Reklama

Reklama

Brutpong

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Komedie / Sportovní
Česko, 2006, 4 min

Obsahy(1)

Tragický příběh o maximálním sportovním nasazení, které vyústí v boj na život a na smrt. Film vznikl jako kamerové cvičení prvního ročníku prakticky za jediný den, průběžně se na něm podílelo přes deset lidí a většina triků je provedena klasickou cestou bez použití výpočetních technologií. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Matty 

všechny recenze uživatele

Ucházející provedení, nepříliš nosná myšlenka. Humor, který se snaží oslovit co nejpočetnější diváckou obec, čili prvoplánový, brutální a hloupý. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Jako krátká groteska to funguje celkem dobře, bohužel nemohu ani s přimhouřením oka tvrdit, že tenhle snímek má nějaké větší kvality, způsob natočení připomíná mnoho amatérských filmů, které se válí různě po netu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +nechutné a vtipné zároveň, docela slušné zpracování -krátké, mohlo toho být víc/// Chtěl bych víc a další podobné filmy. Jestli-že v některých žánrech studentský film nemá šanci konkurovat profesionální filmařině, tak překvapivě v tomto se toho dá hodně vymyslet, být originální, nebo alespoň tvořit bez hranic. Jen tak dál, tomuhle jsem nakloněn./// Celkem 65%/// ()

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Provedení špatné, veškerá nápaditost žádná, kopírování a plno klišé..tohle že má být čerstvá krev v ČR?! ()

Reklama

Reklama