Reklama

Reklama

Brutpong

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Komedie / Sportovní
Česko, 2006, 4 min

Obsahy(1)

Tragický příběh o maximálním sportovním nasazení, které vyústí v boj na život a na smrt. Film vznikl jako kamerové cvičení prvního ročníku prakticky za jediný den, průběžně se na něm podílelo přes deset lidí a většina triků je provedena klasickou cestou bez použití výpočetních technologií. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Provedení špatné, veškerá nápaditost žádná, kopírování a plno klišé..tohle že má být čerstvá krev v ČR?! ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Ucházející provedení, nepříliš nosná myšlenka. Humor, který se snaží oslovit co nejpočetnější diváckou obec, čili prvoplánový, brutální a hloupý. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Jako krátká groteska to funguje celkem dobře, bohužel nemohu ani s přimhouřením oka tvrdit, že tenhle snímek má nějaké větší kvality, způsob natočení připomíná mnoho amatérských filmů, které se válí různě po netu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +nechutné a vtipné zároveň, docela slušné zpracování -krátké, mohlo toho být víc/// Chtěl bych víc a další podobné filmy. Jestli-že v některých žánrech studentský film nemá šanci konkurovat profesionální filmařině, tak překvapivě v tomto se toho dá hodně vymyslet, být originální, nebo alespoň tvořit bez hranic. Jen tak dál, tomuhle jsem nakloněn./// Celkem 65%/// ()

Reklama

Reklama