Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

zdenny 

všechny recenze uživatele

60 % u tohoto filmu naprosto nechápu. Naivně jsem si myslel, že půjde o exploitation, ale nešlo. Moje chyba. Film byl, jaký byl a já mám za úkol ho tak i chápat. Když ale budu opravdu tolerantní, musím říct, že se jedná spíše o epizodu z nějakého kriminalistického mystery seriálu. Film navíc oplýval mnoha nerozumnými kroky, jako například pomoc americkému studentíkovi mexikánskou dívkou se životními zkušenostmi. Navíc, když viděla zavražděnou známou, prostě ani to jí neodradilo. Z amerického studentíka se stane Rambo atd., atd. Těch pár celkem stupidních gore scén prostě nemůže pozvednout tento filmek na dvě hvězdy ani náhodou. A když ještě přičtu dalšího studentíka, který se zamiloval do prostitutky... PS: Každý normální člověk by vzal nohy na ramena, jel zpátky do USA a uvědomil úřady až tam. A skutečně nikdo by mu to nemohl vyčítat. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tři kámoši se vydají užít si kurev hned na okraj Mexika, ale bohužel se nevyhnou střetu s lokální bláznivou sektou pašeráků drog. Musím uznat, že se jedná o stylově natočený horor, se sympatickými postavami na té kladné straně, a celé to působí trochu nevšedním dojmem... Bohužel to ale trpí nedostatkem násilí, i když zase se najde pár scén, co vážně stojí za to. Vyvrcholení zklamalo. Takže moje dojmy jsou takové dost smíšené. Jedná se o zajímavý počin, něčím mi to ale nesedlo. (screeny) ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Trochu brutálni krimi thriller, ale určitě namístě. Není to samoúčelná řežba, ale obrázek toho, jak to v oněch místech chodí se vším všudy. poetický začátek se zvrhne a naši hrdinové začnou být pronásledováni a padají jak mouchy z jara. Tenhle film Vám jistě bude nepříjemný - ale pozitivně ve filmovém slova smyslu. 70% = 3+/5 ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Zápletka naprosto běžná - náboženská sekta zabíjí koho může. No nic, originalitu jsem ani nečekal, tak tohle jako zápor ani neberu, ale je tu všude moc cítit Mexiko a to se mi nelíbí. Styl točení, měststké ulice, herci, všechno je takové nemastné neslané, největší plus asi vidím v plešatém chlapíkovi ze sekty, z toho šel mráz po zádech už při prvním pohledu, škoda, že nedostal víc prostoru. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela neoriginální typ survival hororu, vyznačující se všemi nectnostmi včetně roztřesené kamery a použití filtrů. Prostě v Mexiku je nějaká sekta. Vražděj lidi, pak je žerou - originální až na půdu. Sežerou poldu. Pak sem přijede grupa študáků z Jůesej, jako z USA, sou to děsní chujové a pařmeni, svoboda mladým, lítáme v tom a tak... Jenže pak narazej na tuhle sektičku, postupně tak nějak začnou ty mladý Amíci odpadávat, protože na kaniblaský sekty nejsou nějak cvičený, možná sou i chabrus na prsa, kdoví?. takže krev teče, nechutností přibejvá, mozky se baštěj na syrovo, ani cibulku do toho ty zvířata nedaj... Prostě a zkrátka další zbytečná hovadina, kerou snad ani nejde označit za horor, u hororu se člověk má bát, ale tady blije zhnusením. Možná by se na tyhle typy filmů měl vymyslet nějakej spešl název. protože vono ani to "survival" tak nějak neodpovídá ději, dyž tam všichni zhebnou. Což jsme věděli od samýho začátku. Navíc, když dáte disk do mašiny, vyskočí na vás ten ukřičenej protipirát, co je votravnej jak politici před volbama, pak ňáký trailery na filmy 12, Slídil, Winx club, Reservation Road, Lovci draků, Asterix a olympijské hry, ale jinak žádnej bonus, kamarádi. Koho to zajímá, film má širokoúhlý obraz 2,35:1, ale je to na prd, na týhle nudli akorát ještě víc člověk vidí, jak nechutně ta rozklepaná kamera je. A pak se vám chce zvracet i z ní. Jo, mám to - říkal bych těmhle filmům "vyprošťovák". ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama