Reklama

Reklama

Chicagský policajt Nico Toscani (Steven Seagal) je na stopě něčeho velkého. Podezřelí, zadržení při policejním protidrogovém zátahu, jsou propuštěni a Nico sám musí odevzdat policejní odznak. Možná, že ho postavili mimo službu – v akci mu ale zabránit nemohou. Pro Stevena Seagala je Nico senzačním filmovým debutem, který ho katapultoval přímo mezi největší akční hvězdy a vyslal ho po stopách bývalých agentů CIA, kteří pašují drogy... a plánují politický atentát. Jak se Nico a jeho partnerka Jax (Pam Grier) blíží k psychopatickému gangsterskému bossovi (Henry Silva), rozpoutává režisér Andrew Davis (Uprchlík) nad celým Chicagem doslova akční smršť... (Magic Box)

(více)

Recenze (268)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na Seagalovi jsem vyrůstala, takže nic proti filmům, kde akorát dává "zlejm chlapům"na budku a příběh stojí za houby,nemám. Ale tenhle Nico mě nanejvýš zklamal, nic moc se tam celou dobu nedělo, pořádně jsme se v tom s přítelem ani nevyznali a dopadlo to tak, že jsem usnula, což se mi stává zřídkakdy.Souhlasím s tím, že Sharon Stone přehrává-akorát ne v tom,že by snad přehrávala Seagala,spíš si myslím,že hraje naprosto uměle a nevěřila jsem jí absolutně nic.Ztráta času. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Jeden ze super akčních filmů, které jsem hltal jako teenager před desetiletími na VHS od Warner home video. Tenkrát měl Seagal ještě správně drsňácké charisma, ne jako ty výplody současnosti. Holt jiná doba. Kdo to uvidí poprvné až v dnešní době, tak toho to zřejmě již neomráčí. 75% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

vidim že na celý csfd je nějaká korporace proti stevenovi.jinak asi neumím vysvětlit proč tak vlažně hodnotíte jeho filmy.nepočítám samozřejmě jeho vepřo knedlo zelový výplody poslední doby.první a pro mě jeden z nejlepších seagalových filmů,zaplatil si ho sám a ukázal světu jak má vypadat neúplatný hrdina který láme ruce na potkání. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +první segalovka, souboje jsou masakr -zamotanější děj, staří filmu/// Úplně první film, který dal filmu nový pojem "segalovka", něco jako u PC her "důmovka". Vtipné je, že Segal začal razit cestu béček v době kdy Arnoldovi, Stalonemu a dalším zvonila hrana. Prostě přišli 90tá léta a akčnákům bylo konec. No dnes už víme, že to Steven s námi táhne skoro 20 let a já mu fandím, i když od jisté doby se mu i směju. Pokud pominu dobu mezi léty 95-03, zdá se mi že se tento maník z nejhoršího vyhrabal a kupodivu točí stále více filmů. Problém bych jinak neviděl v herci samotném, spíše v tom jakého scénáře se chytne, pokud nějakého shitu, tak mu nepomůže ani jeho charisma :-). Nico byl drsný polda, dnes už tomu tak není. Děj je dost překombinovaný a samotný film nepatří mezi to lepší. Hodně je zde cítit doba 80tých let. Jak hudebně tak i prostředím. Naštěstí zde najdeme pár známích tvářiček (tedy Sharon se zde moc nepředvedla) a slušného záporáka (i když znám i lepší)..../// celkem 51%/// ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

První akční film Stevena Seagala z dob, kdy se v akčních filmech ještě nepřebíjelo. Nico Toscani s prvky autobiografie je jedna z nejpamátnějších postav velkého Stevena. Samozřejmě ne nejlepší, ale přesto povedená tvorba, známá pod označením "Seagalovka". Pro mě zhruba na hranici 65% nebo-li těsně pod čtvrtou hvězdou ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Steven Seagal osobne vybral každú zbraň, ktorá sa vo filme objaví. (m.a.t.o.)
  • Choreografii soubojů dělal Steven Seagal sám, protože má v závěrečných titulcích kredit jako Aikido Choreography. (Rominator)
  • V scéne súboja s mečmi si zahrali študenti Stevena Seagala. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zemřel herec Henry Silva

Zemřel herec Henry Silva

17.09.2022

V požehnaném věku devadesáti pěti let zemřel americký herec Henry Silva, jenž díky své nezapomenutelné tváři a zejména svým ostře řezaným obličejovým rysům byl fanouškům znám hlavně prostřednictvím… (více)

Reklama

Reklama