Reklama

Reklama

Když Jenna (Keri Russell), servírka ze zapadlé jižanské restaurace, zjistí, že je se svým nemilovaným mužem těhotná, není to zrovna důvod k radosti. Mateřství nikdy neplánovala a její nemajetný, žárlivý a dětinský manžel Earl (Jeremy Sisto) pro ni sám o sobě představuje už dost velkou zátěž. Jenna má zpočátku pocit, že je všechno ztraceno a její sny o lepším životě jsou v troskách. Pak ale do města přijede pohledný doktor (Nathan Fillion) a zamíchá kartami. S podporou a láskou kamarádek a kolegyň (Adrienne Shelly a Cheryl Hines) z restaurace Joe's Pie Diner se Jenna rozhodne předvést své pekařské umění, které ocení především sám majitel podniku - Joe (Andy Griffith). Poté sebere odvahu k tomu, aby se osamostatnila a začala žít podle svých představ. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Servírka si peče koláče, doma má žárlivého idi.ta a náhle otěhotní a hle postupně se začne na dítě těšit a mezitím si to rozdává s gynekologem a nadále peče koláče... Scénář v jedné větě... A její kamarádky tam dělali jen křoví, jedna má nevtipného chlapíka a druhá zase zahýbá s šéfem koláčovny... Prostě zde každý zahýbá a do toho se čeká na jedno dítě a rozchod. Dialogy vypadají dle toho. 1z5 za občas úsměvnou scénu. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Mám z toho poněkud rozpačité pocity. Na jedné straně Keri Russell, díky níž byla hlavní hrdinka v každém okamžiku naprosto přesvědčivá. Krásná, sympatická a všechny ty koláče, co ve filmu peče, bych s chutí ochutnal. Ale pak je tu vztah s manželem, který je jako z nějakého úplně jiného filmu. Nebo přítel nejméně zajímavé kolegyně z práce (kterou hrála režisérka osobně), který vypadl také z úplně jiného filmu, ale na opačném konci žánrového spektra. Není to špatné, jen je to upečené jak od pejska a kočičky. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Velice, velice příjemný film, který - ani nevím proč - jsem po první shlédnutí hodnotil třemi místo pěti hvězd. A proč vůbec těch pět hvězd? Protože to bylo krásné, milé, zábavné, zahrané právě tak, aby to nespadalo do patosu. Nezávislý film, který vlastně ani moc nezávislý nebyl - na nic si nehrál, ale také byl sám pěknou hříčkou v rukou režisérky a autorky scénáře Shellyové. Doporučuju pro opravdové chvíle pohody... ale pozor - jenom, pokud máte u filmu co jíst! Sledovat jej hladoví, nevydržíte to :) 88%. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu jsou tři hvězdičky které dávám, lepšími třemi hvězdičkami... Někde mezi 65 - 70%... V rámci žánru to drží standard a nakonec člověku nevadí ani ten "za každou cenu buďme nezávislí" konec... Nathan Fillion je jako vždy vynikající, Keri Russell je báječná a ostatní do toho taky dávají vše co musejí... A Adrienne Shelly je věčná škoda... Zajímalo by mě, jak by se dál vyvíjela, kdyby její život nebyl tak krutě a odporně předčasně ukončen jedním za**anym hajzlem, úchylnym... ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Po remeselnej stránke veľmi amatérske a po dejovej nezáživné. Avšak medzi zlatunkou Keri a charizmatickým Fillionom to iskrí viac ako len skvelo. Aj keď sa film tvári ako romantická komédia tak miestami príde k depresívnym životným výjavom. Aj keď je koniec príbehu celkom originálny tak je spravený veľmi narýchlo a nemá takú údernosť akú by si zaslúžil. Servírka je proste len filmom s nevyužitým potenciálom. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení zabralo pouze 20 dní. (Matty)
  • Cheryl Hines ve filmu kouří, ve skutečnosti je ale nekuřačka. (slatkac)
  • Adrienne Shelly byla krátce po premiéře zavražděna. (slatkac)

Reklama

Reklama