Reklama

Reklama

Když Jenna (Keri Russell), servírka ze zapadlé jižanské restaurace, zjistí, že je se svým nemilovaným mužem těhotná, není to zrovna důvod k radosti. Mateřství nikdy neplánovala a její nemajetný, žárlivý a dětinský manžel Earl (Jeremy Sisto) pro ni sám o sobě představuje už dost velkou zátěž. Jenna má zpočátku pocit, že je všechno ztraceno a její sny o lepším životě jsou v troskách. Pak ale do města přijede pohledný doktor (Nathan Fillion) a zamíchá kartami. S podporou a láskou kamarádek a kolegyň (Adrienne Shelly a Cheryl Hines) z restaurace Joe's Pie Diner se Jenna rozhodne předvést své pekařské umění, které ocení především sám majitel podniku - Joe (Andy Griffith). Poté sebere odvahu k tomu, aby se osamostatnila a začala žít podle svých představ. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

somnar 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stane, že ze mě film vyloudí takovou škálu emocí. Neříkám, že jsem se občas mírně nenudil, tahle Servírka si ale nějaké to hvězdičkové spropitné zaslouží. Ve správnou chvíli přijde s vtípkem, občas vytasí s dobře mířeným (a bolestně pravdivým) životním postřehem, při cestě k vašemu stolu pak balancuje na hraně mezi dramatem a romantickou komedií. A takový je i servírovaný koláč. Hořkosladký. 70% taky za Keri Russell, jež přicestovala z jiného vesmíru. ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle rozhodně není komedie a už vůbec ne romantická. Dialogy trhají uši a režie žádná. Námět a scénář stokrát ohraný a neskutečně špatně zahraný. Keri to sluší a na konci udělá správné rozhodnutí, ale to je jediné pozitivum, které jsem na tomto kousku našel. Nenechte se mýlit, průběh filmu je hotové martyrium a pokud budete naladěni zdejším hodnocením a zaměřením filmu tak zažijete velké zklamání. Nejstupidnější je Earl, ale ne kvůli své roli, ale jak ji její představitel pojal. A doktor Pomatter je opravdový pomatenec. O postavičkách z baru nemá smysl psát. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Definitivne posledny film reziserky Adrienne Shelly a fajn romanticka komedia, nijak zvast moc sladka. Zarobilo to na seba perfektne, casnicka nikdy neplanovala haranta, ale cosi sa kdesi zomlelo, este sa aj na hovno vydala za akusi nemajetnu bielu socku, ktoru hraje Jeremy Sisto /Wrong Turn/, no a zenska ma pocit ze sny o lepsom a krajsom zivote su uz asi v hajzlu ..... ale hovno! Teda pardon, chcel som napisat, ze sa nastastie mylila, vela veci sa na dobre obrati a zivot jej ukaze aj pozitivnu stranku : 77 % ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemný a sympatický nezávislý film, který rozhodně nešíří moc optimismem a má všechny složky na správném místě. I tak se z něj dalo ukuchtit něco víc. Celé se to totiž snaží hrát na emotivní stránku, ovšem nějaká silnější scéna, která by je ze mě vyždímala tu chybí. Působí to proto trochu odtažitým dojmem. A když už měla nějaká scéna určitý náboj, tak to bylo zapříčiněno spíš tragickou událostí po natočení snímku, která těm scénám dala úplně jiný rozměr. Herci jsou ale bezvadní. Nathan Fillion hraje dobře vždycky a Keri Russell obrovsky překvapila. I tak ale mohl být výsledný koláč malinko šťavňátější. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Svudna Jenna (Keri Russell) je vyjimecna v peceni kolacu a kdyz zjisti, ze je tehotna s manzelem ktereho nemuze vystat, zkousi najit zpusob, jak ho dostat navzdy pryc ze sveho zivota. Dobre obsazena nezavisla komedie srsi vtipem, ktery smutnemu filmu dodava tak sladkou prichut, jakou maji jedinecne upecene laskominky nasi mile servirky. Cool 60% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Film byl do kin distribuován do kin pod falešným názvem Broken Dishes. (slatkac)
  • Adrienne Shelley napsala scénář během vlastního těhotenství. Batole hrající Lulu v posledních scénách filmu je její dcera, Sophie Ostroy. (Matty)
  • Adrienne Shelly byla krátce po premiéře zavražděna. (slatkac)

Reklama

Reklama